Arkadaşlar işletim sistemi olarak win7 kullanıyorum ve bf2 de anlamadıgım bir biçimde oynarken oyun birden hata vermeden kapanıyor.Buna karşı herhangi bir çözüm bilen var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bende Windows 7 kullanıyorum hiçbir ayar yapmadım yukarıda arkadaşın dediği gibi ama hiçbir sorun yaşamıyorum , oyunu kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.
2 kere kurdum oyunu.Bu sorunu yaşıyan bi sürü insan var ama çözüm yok.Eger böyle giderse geri vistaya dönecegim win 7'yide zaten mecburiyetten yüklemiştim.
Arkadaşım napayım sorun bu şekilde internette bulunuyor.Oraya uzun uzun "Battlefield 2 win 7 masaüstüne atma sorunu..." diye uzun bir başlık mı atsaydım?
Pb update i denedim şimdide hiçbir oyuna giremiyorum kendimde oyun kuramıyorum single bile :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barcan -- 13 Temmuz 2010; 14:02:33 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.