Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
183
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Batman Serisinin Yeni Mobil Oyunu Duyuruldu: Batman: Arkham Underworld
G
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



      Warner Bros, mobil oyun geliştiricisi Turbine ile birlikte mobil cihazlar için yeni bir Batman oyunu duyurdu. Batman: Arkham Underworld adını alacak bu yeni oyun hakkında henüz çok fazla bilgi bulunmuyor.
 
      Oyunun resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre Arkham Underworld'de Arkham'ın en büyük suç örgütünü kurmaya çalışacağız. Bunu yapmak için çetemize bir mekan kuracak ekibimizi büyütecek ve düşmanlarımızla savaşacağız. Ayrıca yapımda Riddler, Harley Quinn ve Killer Croc gibi kötü karakterlere emirler verebileceğiz. Oyundaki ana amacımız ise Batman'i alt etmek olacak.
 
       Batman: Arkham Underworld'ün resmi sitesi üzerinden oyunun betasına kaydolabilirsiniz.
 




R
9 yıl
Yarbay

Üsteki yazıyı okuyunca sanki arkham knightdan daha iyi oyun geliyo muş gibi geliyo insana :D bu arada haberini görmedim bilmiyenler için yaziyim buraya steamda şuan indirimler var 9 marta kadar çok iyi indirimler var batman arkham knight bile indirimde Middle earth shadow of mordor 45 tl düşmüş link aşağda.


http://store.steampowered.com/sale/steamos_sale/



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

G
9 yıl
Yarbay

dark knight rises gibi hack&slash macera aksiyon oyunu olur umarım



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Aksel123

Üsteki yazıyı okuyunca sanki arkham knightdan daha iyi oyun geliyo muş gibi geliyo insana :D bu arada haberini görmedim bilmiyenler için yaziyim buraya steamda şuan indirimler var 9 marta kadar çok iyi indirimler var batman arkham knight bile indirimde Middle earth shadow of mordor 45 tl düşmüş link aşağda.<br><br><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=103417660&url=http://store.steampowered.com/sale/steamos_sale/" data-href="http://store.steampowered.com/sale/steamos_sale/">http://store.steampowered.com/sale/steamos_sale/</a>
Batman AK ön sipariş verdim.Hiç kaçırmam dostum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.