Arkadaşlar daha önceden 900 - 1000 km arası scooter kullanmışlığım ve A2 ehliyetim var. Şu an da trafik çilesinden bunaldığım için motosiklete geçmek istiyorum. Hem fiyatları hemde modelleri dolayısıyla Honda CBR250 ve Yamaha R25 arasında çelişkide kaldım. Tabi bir de daha önce hiç bu modellerde bir motosiklet kullanmadım ve aklımda soru işaretleri var. Kullanmakta ve alışmakta zorluk çeker miyim? Bu konuda vereceğiniz fikirler benim için oldukça önemli şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysh -- 6 Şubat 2016; 14:50:35 >