Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
442
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Basit bir toplama programı ( Android )
X
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar fırında çalışıyorum android için bir uygulama yapmak istiyorum örneğin;

Müşteri geldi 5 adet 1.25 TL lik normal ekmek ve 2 tane 2.80 TL lik çavdar ekmeği aldı. Aklımızda hesaplanarak müşteriyi bekletmek yerine uygulamadan mesela çavdar yanındaki + ya basarak veya normal ekmegin yanindaki + ya basarak arttırıp falan topla dediğimizde tüm ekmeklerin fiyatlarını toplamaya yarayan bir uygulama lazım. Bunu hangi programlama dili ve program ile yapabilirim ? Yada böyle bir uygulama biliyorsanız adını söyler misiniz ? Bilişim okuyorum az çok anlarım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Teğmen

İsterseniz ben böyle bir uygulama yaparım ücrette istemem maksat tecrübe olsun .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Valla çok isterim ama karşılıksız olunca benim içim rahat etmez, nasıl yapsak ki




Bu mesajda bahsedilenler: @Konk_Soft
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.