Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
10
Cevap
4150
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Baş Dönmesi Hissi Olurken Büyük Tuvalet İsteği
F
7 yıl
Er
Konu Sahibi

arkadaşlar 4 senedir hemen hergün durduk yere, herhangi bir sebep yokken başım dönüyor gibi oluyor, kendimi sallanıyormuşum gibi hissediyor, tüm enerjim üzerimden çekilmiş gibi güçsüz hissediyorum. başımın ve sol kulağımın içi sanki havayla dolu ve o havanın uyguladığı basınç yüzünden gözlerim ve sinüslerim de baskı hissi oluşuyor, gözlerim sıkışıyor sanki, bunun yanında boyun hareketleri yaptığım zaman özellikle aşağı doğru telefona bakarak, direksiyon başındayken felan daha da artıyor bu baş dönme hislerim.
birde baş dönme hislerim olunca inanılmaz büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ve boşaltımı sağlayınca baş dönme hissim kayboluyor.
bu durumu LAPAROSKOPİK reflü ameliyatı olduktan 5 ay sonra yaşamaya başladım ve hekimim bu durumun ameliyat sonrası semptomla alakalı olmadığını söyledi. defalarca nöroloji, kbb, dahiliye, göz ve psikiyatriste gitmeme rağmen en ufak bir ilerleme göremedim.
böyle sorunlar yaşayan var mı=? nasıl çare oluyorsunuz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
geçen yıl
Er

https://www.youtube.com/shorts/poA4L683sns?si=7j29aZ2G5j0-Ghbq



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.