Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
160
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Baş dönmem geçmiyor
Y
5 ay
Er
Konu Sahibi

2 hafta önce sabah kalktığımda başım acayip döndü. 2 haftadır onun sersemliğini yaşıyorum, böyle anlık küçük küçük baş dönmesi vuruyor bana. Kulak kristalinin oynadığını düşünmüyorum birçok manevra yaptım ve o başımdaki sersemlik gitmiyor. Nörolojiye gittiğimde bana baş dönmesi için ilaç verdi 1 haftadır onu kullanıyorum ama hâla bir düzelme yok. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum psikolojim mahvoldu. Çözüm önerisi olan var mıdır?




K
5 ay
Yüzbaşı

Bir çok sebebi olabilir baş dönmesinin. Şimdi burada verebileceğimiz bir çözüm önerisi doğru olmaz. Tansiyondan da kaynaklı olabilir. Vertigo olabilir. Kulak iltihabı olabilir. Başka rahatsızlıklar olabilir. Farklı bir nörologa giderek tanı koymasını isteyin. Sanırım diğeri uğraşmayıp direk ilaç yazıp göndermiş.



A
5 ay
Yüzbaşı

Kulak burun boğaza gitmek gerekiyor
Kristalin tanısı tedavisi zordur vertigoyla ilgili olan biri olsun



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
5 ay
Er
Konu Sahibi

Sağa ve sola yatıyorum başım dönmüyor ki :/



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Alpheios
R
4 ay
Er

Aynı durumu yaşıyorum bende. doktor ilaç olarak ne verdi. noroloji tanı olarak ne dedi?



C
3 ay
Onbaşı

Hizmetler: Uyku Apnesi, Robotik Cerrahi, Horlama, Kulak Burun Boğaz, Sinüs Cerrahisi/Sinüzit, Geniz Eti, Bademcik Ameliyatları
Prof. Dr. Murat Karaman

https://www.acibadem.com.tr/doktor/murat-karaman/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.