A

Yüzbaşı
11 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
17 yıl
Rıdavan Dilmen: Son yılların en güzel golü Ümitin
Rıdvan Dilmenin ifadesiyle son yılların en güzel golünü attı Ümit Karan. Zaten ondan başkası da böylesini atamazdı. Ara sıra laubali denecek zorlamaları olsa da Karan biraz futbolcu biraz da çılgın bir sanatçı; takdir edelim:
http://www.youtube.com/watch?v=sG7Yk6E0nCs
A
18 yıl
DİKKAT! Yeni araba kokusu zehirliymiş
Arabayı yeni almışsınız. Gıcır gıcır daha jelatinleri duruyor. Hani ilk girdiğinizde şöyle miss gibi yeni araba kokusunu ciğerlerinize çekersiniz ya. Sıkı durun : son yapılan bilimsel araştırmalar yeni araba kokusunun sağlığa zararlı sınırının 35 katı seviyede kimyasal organik uçucu maddeyi içerdiğini saptamış. Yani araba kokusunun verdiği zevkin bally çekmekten farkı yok :)

113 çeşit kimyasalın başta kanser birçok hastalığın hazırlayıcısı olmasından dolayı Japon araba imalatçıları şimdiden bunu azaltma önlemlerini almaya başlamış.

Zehirli kimyasal seviyesinin normal düzeye inmesi 4 ayı buluyomuş. 4 ay sonra kış aylarında tehlike kalmıyor ama yaz aylarında yeniden seviyeler artıyor ve 2 sene sonra bile sıcak yaz günlerinde zehirli seviyeye ulaşılıyormuş.

Haber müjdeli değil ama çocuğunuz vardır astımlı yakınınız vardır haberiniz olsun

http://www.treehugger.com/files/2005/09/beware_that_new.php
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.