Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
105
Cevap
134947
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bard Hakkında Bilgiler, Skilleri ve Açıklamaları
S
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

NELER GİYEBİLİR, KULLANABİLİRSİNİZ?

- Ne Giyeceğim ve Hangi Silahı Kullanabilirim?

Robe giymeniz en iyisidir. Silah olarak tabii ki de harp kullanacaksınız.

Ayrıca eğer Bard'ın yanına cleric açtıysanız Light Armor da giyebilirsiniz.


* Bard'ın Birkaç Özelliği *

- Weapon olarak Bard taktığınızda buildiniz ne olursa olsun MP'niz %50 artar.
- Guard Tambour, Mana Tambour ve Hit March ile tüm dance skilleri açık durumdayden MP'nizden sürekli olarak az bir miktar azalır.
- Atakları Wizard, Warlock ve Cleric'ten daha hızlıdır.
- Holding/Patter Clamor sayesinde Bind status yapabilirler.
- Mana Cycle, Mana Orbit ve passive buff olan Music Life sayesinde büyük oranda MP derdinden kurtulur, MP potion tasarrufu sağlar(Cycle ve Orbit'i iyi kullanmalısınız.)
- Booming Chord ve Booming Wave skillerini kullanmak için bir playere veya moba saldırma gereği yoktur. Şehir içleri hariç heryerde, istediğiniz zaman bir kimseye saldırmadan kullanabilirsiniz.
- Guard Tambour, Mana Tambour, Hit March ve Clout March skilleri player veya mob size saldırdığında bir süre sonra bitebilir. Ne zaman biteceği belli olmaz. Buna karşı dikkatli olun. Tambour'lar hayat kurtarabilir.
Hit/Clout March için de geçerli olabilir, sonuçta onlar da bir tür Tambour skili ama tam bilmiyorum.
- Bard'daki Temptation veya Curious Temtation skillerini kullandığınız mob'da Confusion statusu oluşur. Siz moba bu statusu yaptıktan sonra saldırırsanız Bind statusundaki gibi bozulmaz. Yani saldırsanız bile mobda kalmaya devam eder, bozulmaz. Ama belli bir süresi vardır. O süre bitince kaybolur.
- Tuning Sound ve Tuning Noise skilleri sayesinde kullandığınız player/mobdan belli bir miktar MP emebilirsiniz ve ona sabit bir hasar verirsiniz.(Hasar verirken defans önemsenmez.)




Joymax'ın Bard Hakkındaki Açıklaması

"Bir müzik enstrümanı bana mutluluk verir ve müzik de bana arkadaşlarımı koruyacak gücü sağlar."
Avrupa şehirlerinde güzel sesleri ve müzik aletleri ile kahramanların hikayelerini şarkılarla anlatarak insanları mutlu eden pek çok müzisyen bulunur.
Bunlara Ozanlar, dünyayı gezen müzisyenler denir. Küçük düşmanları yenebilmelerini, etrafındakileri cesaretlendirerek potansiyellerini fark etmelerini sağlayabilmelerini ve tehlikeden kaçmak için güçlü düşmanları kaos içerisinde bırakabilmelerini sağlayan ve Ozan yetenekleri denilen çeşitli yetenekler geliştirmişlerdir.
Mana, yani büyü gücünü nasıl kullanacakları konusunda kısmen bilgiye sahiptirler ve çeşitli müziksel yeteneklerini kullanabilmek için enstrümanları mana gücü ile çalarlar. Ozanların müzikleri üyelerin yeteneklerini artırmaları ve lanetler ile diğer anormal durumlardan kurtulmalarını sağlarken düşmanları kaos içerisinde bırakarak hedef üzerinde kargaşa oluşmasını sağlar. Ayrıca Ozanlar basit bir şekilde hançerlerini kullanarak düşük seviye düşmanların üstesinden gelebilirler.
Gruplarına Ozan sınıfını almış olan üyeler bir savaşta hakimiyeti ellerine alma durumuna gelirler. Müzikal performansları üyelere herhangi bir düşmana karşı verdikleri savaşı kazandıracak güveni verir.

==================================================

- Skillerimiz

< Resime gitmek için tıklayın >

==================================================

< Resime gitmek için tıklayın > 1- Bards Dream Serisi

* < Resime gitmek için tıklayın > Vibration: Magical Attack'ı %4 arttırır. Sadece harp aldığınızda ve Bard attack skillerinizi kullandığınızda etkilidir. Maxlandığında (Lwl. 88'de) %88 Magical Attack artırır.

* < Resime gitmek için tıklayın > Echo: Harpın menzilini 2.5 metre artırır. Maxlandığında (Lwl. 85'te) 15 metre artırır. Ayrıca Tambour'ların ve Hit/Clout March'ın ve dancelerin menzilini de arttırır.

* < Resime gitmek için tıklayın > Music Life: Mana tüketimini %10 azaltır. Sadece Bard skillerinde geçerlidir. Maxlandığında (Lwl. 90'da) %31 azaltır. Bu skill tambourlar danceler ve cloutlar için de geçerlidir.

* < Resime gitmek için tıklayın > Prism: Resistance Ratio'yu %6 artırır. Maxlandığında (Lwl. 90'da) %16 artırır. Ayrıca Tambour'ların ve Hit/Clout March'ın resistance'sini de arttırır. Yani saldırılara karşı daha uzun dayanarak bozulmamalarını sağlar.


< Resime gitmek için tıklayın > 2- Battle Chord Serisi

* < Resime gitmek için tıklayın > Horror Chord: Saldırı skili. Bu skili hep kullanacaksınız.

* < Resime gitmek için tıklayın > Booming Chord: İleride açılacak olan Booming Wave'nin ilk versiyonu. Magical Attack 106~109 (+%368), 8 metre içindeki 5 kişiye hasar verir.

* < Resime gitmek için tıklayın > Mana Switch: Saldırı değil bir çeşit buff denilebilir. Kendi üzerinizde kullanamazsınız. Attığınız kişide, saldırılar %50 mp den düşürülür. (Damage %50 MP Absorb) China'daki Snow Shield gibi birşey.

* < Resime gitmek için tıklayın > Weird Chord: Horror Chord'un bir üst versiyonu. Ama farklı olarak 5 metre içindeki 3 kişiye hasar verebilir.

* < Resime gitmek için tıklayın > Booming Wave: Bard'ın en güçlü attack skili diyebiliriz. Maxlandığında Magical Attack 1436-1756(+%368), 8 metre içinde 5 kişiye hasar verir.


Booming Wave Skili

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın > 3- Music Pleasure Serisi

* < Resime gitmek için tıklayın > Moving March: İlk açılan hızlı koşma skili.

* < Resime gitmek için tıklayın > Guard Tambour: En güzel skillerimizden birisi. Maxlandığında %41 oranında Physical damage absorbluyor(emiyor). Tek başınıza kasarken kullanabilirsiniz.

* < Resime gitmek için tıklayın > Mana Tambour: En güzel skillerimizden birisi Guard Tambour'a benziyor. Maxlandığında %41 oranında Magical damage absorbluyor(emiyor). Tek başınıza kasarken kullanabilirsiniz.

* < Resime gitmek için tıklayın > Hit March: Bu da güzel bir skill. Tambourlardan diyebiliriz. Başlangıçta attack ratinginizi 53 artırır.

* < Resime gitmek için tıklayın > Swing March: Moving March'ın bir üst versiyonu. %100 kadar hızlandırır.

* < Resime gitmek için tıklayın > Clout March: Hit March'ın bir üst versiyonu.


< Resime gitmek için tıklayın > 4- Melody Serisi

* < Resime gitmek için tıklayın > Holding Clamor: Kullandığınız kişiyi/mobu bind statusuna sokar. Bind statusu altındakiler kıpırdayamaz.

* < Resime gitmek için tıklayın > Cure Melody: Freeze, Frosbite, Burn, Electric Shock gibi statuları siler.

* < Resime gitmek için tıklayın > Temptation: Playerlara işlemez. Mobları Confusion statusuna sokar. Confusiona giren moblar birbirine saldırır. Champion ve giantlara işlemez sadece general mobları kapsar. Event moblarına da işler.

* < Resime gitmek için tıklayın > Rave Melody: Bir miktar HP'nizi MP'ye dönüştürür.

* < Resime gitmek için tıklayın > Patter Clamor: Holding Clamor'un bir üst versiyonudur.

* < Resime gitmek için tıklayın > Cure Music: Cure Melody'nin bir üst versiyonu.

* < Resime gitmek için tıklayın > Curious Temptation: Temptation'un bir üst versiyonu.

* < Resime gitmek için tıklayın > Rave Harmony: Rave Melody'nin bir üst versiyonu.


< Resime gitmek için tıklayın > 5- Sound Serisi

* < Resime gitmek için tıklayın > Tuning Noise: Belirli bir miktarda MP emer ve defansı önemsemeden belirli bir miktarda hasar verir. Cleric'teki Over/Glut Healing gibi. Tek farkı MP emmesi.

* < Resime gitmek için tıklayın > Mana Cycle: Belirli bir sürede, belirli bir miktar MP'nizi doldurur. Kullanışlı bir skilldir. Cleric'teki Healing Cycle skilinin Mana versiyonudur.

* < Resime gitmek için tıklayın > Noise: 20 Lwl.'de açılır. Sadece agresif General moblar size saldırmaz. Ama siz onlara saldırırsanız saldırırlar. Her 10 lwl.de bir uplanır ve her upta 10 lwl. yüksek mobları engeller. Örneğin 20'de açılır 30'da uplanır. 30 lwl. de upladıktan sonra eğer Noise'i açarsanız size 40 lwl.'e kadar olan general moblar saldırmaz.

* < Resime gitmek için tıklayın > Mana Wind: Belli bir miktar MP'nizi seçtiğiniz bir kişiye ve seçtiğiniz kişinin 10 metre çevresindeki 3 kişiye gönderir.


* < Resime gitmek için tıklayın > Discord Wave: Aggro'yu azaltıcı bir etki yapar.

* < Resime gitmek için tıklayın > Tuning Sound: Tuning Noise'nin bir üst versiyonu. Daha fazla MP emer ve hasar verir.

* < Resime gitmek için tıklayın > Mana Breeze: Mana Wind'in bir üst versiyonu. Farklı olarak seçtiğiniz kişi ve kişinin 30 metre çevresindeki 8 kişiye Mana'nızın belli bir miktarını gönderir.

* Mana Orbit: Mana Cycle'ın bir üst versiyonu. Daha çok MP doldurabilir. Cleric'teki Healing Orbit'in Mana versiyonudur.


< Resime gitmek için tıklayın > 6- Beautiful Life Serisi

* < Resime gitmek için tıklayın > Tripping: Dance skillerinin menzilini 5 metre artırır. Upladıkça bu oran artar.

* < Resime gitmek için tıklayın > Screen Dance: Dance skillerinin resistance oranını artırır. Uplandıkça bu oran artar.


< Resime gitmek için tıklayın > 7- Dancing Concert Serisi

* < Resime gitmek için tıklayın > Dancing Of Valor: Physical Damage oranını %10 artırır.

* < Resime gitmek için tıklayın > Dancing Of Magic: Magical Damage oranını %14 artırır.

* < Resime gitmek için tıklayın > Dancing Of Healing: Heallenen HP miktarını %18 artırır. HP'niz daha çabuk dolar. HP pot verimi artar.

* < Resime gitmek için tıklayın > Dancing Of Mana: Kullanılan MP oranını %22 azaltır.

* < Resime gitmek için tıklayın > Dancing Of Fight: Valor'un bir üst versiyonu.

* < Resime gitmek için tıklayın > Dancing Of Wizardry: Magic'in bir üst versiyonu.

* < Resime gitmek için tıklayın > Dancing Of Vitality: Healing'in bir üst versiyonu.

* < Resime gitmek için tıklayın > Dancing Of Mentality: Mana'nın bir üst versiyonu.


&&& DANCE SKİLLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA &&&

Dance skillerinizi tek başınıza kullanamazsınız. Dance skilleri ancak bir party'de en az 2 tane bard varsa kullanılabilir. Nasıl bir yol izleneceği aşağıda var. Bir party'de en fazla 4 Dance kullanılabilir.

(a). Bard-1 = Herhangi bir Tambour skili veya Hit March skili
(b). Bard-2 = Herhangi bir Dance skili + Tambour veya Hit March ( Kullanacağı Tambour Bard-1'in aynısı olamaz. Bard-1 Hit March kullandıysa Bard-2 kullanamaz.)

Eğer party'de 2 den fazla bard varsa:

(a). Bard-1 = Guard Tambour
(b). Bard-2 = Dancing of Fight + Mana Tambour
(c). Bard-3 = Dancing of Wizardry + Hit March
(d). Bard-4 = Dancing of Healing
(e). Bard-5 = Dancing of Mana

Yapılabilir

               VEYA

(a). Bard-1 = Herhangi bir Tambour skili veya Hit March
(b). Bard-2 = Dancing of Fight
(c). Bard-3 = Dancing of Wizardry
(d). Bard-4 = Dancing of Healing
(e). Bard-5 = Dancing of Mana

Yapılabilir.

(Bunlar sadece örnektir. Şartlar sağlandıkça Dance skillerinden istediğinizi yapabilirsiz. )


< Resime gitmek için tıklayın >

4 Tane Dance Bir Arada






Harp Kullanırken Yapabileceğiniz/Yararlanabileceğiniz Skiller ----> < Resime gitmek için tıklayın >

Elinizde Harp varsa skill ağacındaki bütün passive skillerden yararlanabilir, aktif skilleriniz eğer açıksa kullanabilirsiniz.


Bard Skill Ağacındaki Hangi Skiller Silah Değiştirince Kaybolmaz ?

Elinize herhangi bir degree'deki Harp alıp;

* < Resime gitmek için tıklayın > Moving March

* < Resime gitmek için tıklayın > Swing March

* < Resime gitmek için tıklayın > Mana Cycle

* < Resime gitmek için tıklayın > Noise

* Mana Orbit


yukarıdaki skilleri kullanıp silahınızı değiştirirseniz bu skiller kaybolmaz. Kendilerine ait süreleri boyunca dururlar fakat her normal skill gibi süreleri bitince kaybolurlar.

Ayrıca Bard'ın passive skillerini bulunduran
< Resime gitmek için tıklayın > Bards Dream Serisi
< Resime gitmek için tıklayın > Beautiful Life Serisi

silahınızı değiştirdiğinizde etkilerini ortadan kaldırır. Kısaca sadece Harp kullanırken bu skiller işe yarar. Örneğin Staff veya CrossBow kullanırken bu skilleri açsanız bile etki etmezler.



/// VİDEOLAR \\\

- Battle Bard Lwl. 90

Videoyu izlemek için tıklayınız

- Battle Bard Lwl. 85

Videoyu izlemek için tıklayınız

- Battle Bard In Lwl.90 Euro Party

Videoyu izlemek için tıklayınız

- Silkroad Bard

Videoyu izlemek için tıklayınız

- Battle Bards In Lwl. 99 Mobs Party

Videoyu izlemek için tıklayınız

- Silkroad Bard PvP

Videoyu izlemek için tıklayınız

- Silkroad Barder Mercury

Videoyu izlemek için tıklayınız

- SRO Bard

Videoyu izlemek için tıklayınız

- SRO Bard Dance Skills, Dance Of Macig and Valor

Videoyu izlemek için tıklayınız


Videoları izleyemeyenler için YouTube Linkleri

1. Video[ Battle Bard Lwl. 90 ]:www.youtube.com/watch?v=aiyilcCsnz4
2. Video[ Battle Bard Lwl. 85 ]:www.youtube.com/watch?v=PzmfHKPhl5E
3. Video[ Battle Bard In Lwl.90 Euro Party ]:www.youtube.com/watch?v=LrCHa9Hersc
4. Video[ Silkroad Bard ]: www. youtube.com/watch?v=kWuMJb-kBqI
5. Video[ Battle Bards In Lwl. 99 Mobs Party ]:www.youtube.com/watch?v=03RXObkqf-A
6. Video[ Silkroad Bard PvP ]:www.youtube.com/watch?v=EhmPwmJ0SqA&feature=related
7. Video[ Silkroad Barder Mercury ]:www.youtube.com/watch?v=AlDDDF_Yoto&feature=related
8. Video[ SRO Bard ]:www.youtube.com/watch?v=AO-s9EWlX1w&feature=related
9. Video[ SRO Bard Dance Skills, Dance Of Magic and Valor ]:www.youtube.com/watch?
v=XvrwMUtDvJs



/// RESİMLER \\\

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



Ong farmda bard: 10D stafflı 93 lvl wizarddan spotu alabilecek kadar seri ve güçlü başka birşey dememe gerek yok sanırım.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bard, son derece seri ve güçlüdür fakat phy def açığı oldukça fazladır...

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

(Resimler İçin forumdan Se®can'a Teşekkür Ederim.)

Bard'lar pek fazla tutulmuyor olabilir ama genede çok güzeller ve çok işe yarıyorlar.
Çoğu kişi Bard skillerinden bazılarını veya hepsini bilmez. Üst konudaki rehberde bulunan skiller eski. Ben güncel haliyle yenisini hazırladım. Eksiklerim varsa lütfen belirtiniz.

Kesinlikle hiçbiryerden alıntı, kesinti, çalıntı vb. değildir(Bazı forumlarda da bu rehberi paylaştım). En küçük noktasına kadar ben hazırladım. Lütfen alıntı yapmayınız. Yapsanız bile forum.donanimhaber.com adresinden alıntı olduğunu belirtiniz.


Bazı Resimler, Yazılar ve Videolar İçin Guardia'ya Teşekkür Ederim.(Server Venus)
Some Pictures, Articles And Videos, Thank You To Guardia. (Server Venus)

NOT: Bazı sitelerde bu rehberi gördüm. Dance'lardan sonrasını kesip almışlar. "Lütfen alıntı yapmayınız. Yapsanız bile forum.donanimhaber.com adresinden alıntı olduğunu belirtiniz.
"





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 6 Mart 2012; 14:00:54 >

-
15 yıl
Teğmen

Çok güzel ve açıklayıcı olmuş pvp taktiği fln da verirsen tadından yenmez

Üst konu olması dileğimle


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Yarbay

evet gerçekten güzel olmuş şu Temptation skill i hoşuma gitti


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
15 yıl
Yüzbaşı

Eline Sağlık Çok Güzel Sunları Eklersen Harika Olur.

Hangi Buff Atack Yapınca Silinir.
Hangisi Tekken Silinmeden Kullanılabilir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
15 yıl
Çavuş

Güzel olmuş gercekten bard ı ong farmda tek gecerim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yarbay

Ellerine sağlık bardın atack skillerinin dolma süresi nedir?Hiç beklemeden kullanabiliyormuyuz?



3
15 yıl
Binbaşı

@WizzY_WizarD
En Yakın Zamanda Eksik Resimler Eklenecektir!
Evet bunu gördüm çoık daha rahatladım
İlk üç seri açıklanırken resimler var çok hoş.Diğerlerinede eklemeni bekliyoruz.
Tabiki üst konuya eklenmeli..Çok güzel...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
15 yıl
Yüzbaşı

Ayrıca Bişey Sormak İstiyorum

Bard 60 LwL den Sonra Adam Olan Bir Char Ama Bu Bardın Yanına Genel Olarak Cleric Kullanılıyor

Ayrıca Üst Video da Battle Bard 90 FW Videosunda O Adamın Yapılandırması Wizard Bard

Bu Bard Cleric İçin Suan da Gerekli Sp Miktarına Sahibim Ama Tek Sorun Charı Kasmaya Başlamadan Önce Acılacak Build

Wizard Uniq Kesme Ustası Ondan Dolayı Wizard Bard Dusunuyorum Ama Neden Bard Cleric Video su Uniq Keserken Yok Merak Ediyorum :))

Ayrıca Video ların Linklerini Koy Bu Sekilde Ben Göremiyorum Youtube Kapalı Bende


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
15 yıl
Binbaşı

Çok güzel bir konu olmuş elinize sağlık.

Konuyu "100 Lv Yapılandırma Önerileri Üst Konusu"na "100 Lv Bard Yapılandırması ve Açıklamalı Skiller" adı altında taşıdım..

http://forum.donanimhaber.com/m_30633774/mpage_1/key_//tm.htm



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Yarbay

@DostDeli

Bard-Cleric yap bu buildi hocam maden charın var sp si var ilklerden birini yap

(zaten oyunda ilk kavramını yapıcak bişey kalmadı son ilklerden biri olur gibi bu)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkür ederim herkeze.

Önerilerinizi en kısa zamanda hazırlayıp konuya ekleyeceğim.

edit: Video linkleri eklendi. Resimler ekleniyor. Yeni bir bölüm eklendi.

Benim şu anda oynadığım char 60 lwl. Bard/Cleric. Gerçekten çok iyi oluyor. Bugün eventa katıldım 2 kez. Clericten Recovery Division + Bless Spell'i açıyorum. [Holy World'ü açmadım çünkü Cure Melody/Cure Music var. Status olunca yapıyorum anında geçiriyor. Pill felan almıyorum.] Duruma göre Guard/Mana tambour yapıp moving march'ıda yapınca çok güzel oluyor. Skilleri de güzel. Özellikle Booming Wave/Booming Chord çok iyi vuruyor.

Bard ile videoları buldukça ekleyeceğim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Mart 2009; 21:18:08 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
15 yıl
Yüzbaşı

Çok güzel olmuş eline sağlık.

Dh farkı bu olsa gerek.



D
15 yıl
Yüzbaşı

Benim Soruma Cevap Please :D Ben Daha Uniq Kesen Bard Arıyorum Video Sitelerinde Üstteki Videoları İzledim Bana Bu Yapılandırma party Olarak Seytan Konusunu Dusunmek Kalıyor Kesmek icin


Bu mesaja 2 cevap geldi.
-
15 yıl
Teğmen

- Battle Bard Lwl. 90 bu videodaki charın elinde ne var öyle duman etti ortalığı bard bu kadar güçlümü



S
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Benim Soruma Cevap Please :D Ben Daha Uniq Kesen Bard Arıyorum Video Sitelerinde Üstteki Videoları İzledim Bana Bu Yapılandırma party Olarak Seytan Konusunu Dusunmek Kalıyor Kesmek icin



Ben de onlara bakıyorum ama daha görmedim. Oyunda Pure Bard sayısı az. Genelde buff için açılıyor ama bulmamak imkansız değil. Sadece biraz az rastlanır.


quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Ellerine sağlık bardın atack skillerinin dolma süresi nedir?Hiç beklemeden kullanabiliyormuyuz?



Booming Chord/Booming Wave biraz uzun. 5-6-7 sn. civarlarında.
Horror Chord/Weird Chord diğerlerinden daha kısa. 2-3 sn. civarlarında doluyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Mart 2009; 21:31:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tüm eksik skill resimleri tamamlandı. Video arıyorum. Bulursam eklerim.

Ayrıca şunu da söyleyeyim, Guard Tambour ve Mana Tambour skilleri mob veya player size saldırdıktan bir süre sonra bozulabiliyor. Ht/Clout March için de aynısı geçerli olabilir sonuçta o ikisi de bir tambour skili ama tam bilmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
15 yıl
Yüzbaşı

Cleric Bard - Pwp Ve Unique için Nasıl ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
15 yıl
Yüzbaşı

Tamburlar Npc Ve Player Saldırınca Bozuluyorsa Anlamı Yok Tek Kasarken İşe Yaramıyor Demekmidir Bu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: kale2

Tamburlar Npc Ve Player Saldırınca Bozuluyorsa Anlamı Yok Tek Kasarken İşe Yaramıyor Demekmidir Bu ?


6-7 saldırıda belki bozuluyor. Ne zaman bozulacağı belli değil. Öyle 2-3 saldırıda bozulsaydı bir anlamı kalmazdı.

Kasarken ben guard tambour açıyorum. Moblar bana gelene kadar öldürüyorum ben. Zaten skilleri iyi ayarlarsan moblar sana saldırmadan öldürürsün. Tek iş uzaktan saldırmak.

Şu anda benim kullandığım skill sırası şu:

Weird Chord-Horror Chord-Booming Chord-Tuning Sound-Cure Melody-Discord Wave-Mana Cycle.

@uqurrrrr, şu anda fazla deneyimim olmadığı için maalesehef cevap veremeyeceğim ama genel olarak iyi denilebilir. Fakat saldırıları biraz az vuruyor.
Fakat bu atak azlığını tambour'lar la vs. kapatıyorsun.

Dance Of Magic/Wizardry yapınca tadından yenmiyor zaten. Hele o dance skillerini yaparken çok güzel oluyor. Böyle bardı kendine doğru çekip havaya hopluyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Mart 2009; 22:34:53 >

_
15 yıl
Yüzbaşı

Cleric-Bard tamamen yardımcı bir build olması yanıda pve ve pvpde de çok iyidir.Fakat uniq isteyenler cleric yerine wizard açabilir.Gerçekten çok beğendiğim buildlerden biridir bard.


Ayrıca çok güzel bir paylaşım ellerine sağlık..


Bu mesaja 1 cevap geldi.