Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1709
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bana Acil Çalışan Tda1562q Devresi Lazım
2
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba başlıktada belittiğim gibi arkadaşlar tda1562q devresi lazım nette bir çok dosya war ama bazıları bozuk çalışmıyor en iyisi buraya yazıyım dedim bana sade fazla parça olmayan bi devre olursa daha iyi olur :) 1x70 Watt değerinde olan lazım 2x70 Watt devresi deil! Şimdiden teşekkürler :)



C
13 yıl
Yüzbaşı

http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/1/TDA1562Q.shtml
buradan pdf dosyasını indirip içindeki örnek devrelerden birini yapabilirsiniz. en basit devreler üreticinin datasheet inde olur.



2
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar bu entegreyi ben sorudm 21 tl dedi yha :( denizlide o kadar elektronikçi gezdim 1inde war ondada 1 tane :( oda 21 tl istiyo sizce bu kazıkmı yoksa normal fiyatımı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı

fiyat orjinal tda1562q için çok değil fakat alıcağınız entegre büyük ihtimalle patates baskı olacaktır. internetteki elektronik sitelerinden satın alabilirseniz daha güvenli olur bence.



2
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

patetes baskı olup olmadığını nerden anlabilirim patetes ve orjinalin fotoğraflarını koyabilirmisizinz ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı

http://img524.imageshack.us/img524/4713/patatesmixf9.jpg
dışardan görebildiğiniz kadar yazı ve logolardan anlayabilirsiniz sadece (soldaki çakma)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner.b -- 21 Kasım 2011; 20:18:11 >

2
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

o zaman bu benim sorduğum orjinal oluyo soldaki gibi deildi sağdaki gibi nese tamam saol bi devre buldum ben onu yapcam inş. bu devre iyimi sence ?http://www.modifiyem.com/forum/f155/anfi-yaptim-70-watt-rms-52236/


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı

devre güzel. ses kontrol katını saymaszak aşırı kolay duruyor fazla bağlantı olmadığından bağlantılardan kaynaklanan hata olasılığı da az.



2
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler yardımın için en kısa zamanda devreyi yapıp buraya koyarım :)



2
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

son olarak bu devrenin voltaj girişi ses girişi ve çıkışı nerede yapan arkadaş bunları yazmayı unutmuş sanırım sen biliorsan resim üzerinde gösterebilirmisin ?

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı

verdiğiniz resimdeki en sol da üst üste iki yuvarlak nokta var boşta onlardan üstteki + besleme alttaki de gnd yani -
ses girişinden emin olmamakla birlikte tamircihasan yazısının ordaki bağlantı noktalarını ona atamıştır diye düşünüyorum.
verdiğiniz bu resimde bağlantı yolları gözükmediğinden burdan bir çıkarım yapılamaz. voltaj beslemelerini sitedeki diğer resimlerde in + - olarak belirtmiş pcb nin üzerinde



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.