Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1677
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BAMTUR İLE TATİL İÇİN ÇOKKK DÜŞÜNÜN
M
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

http://www.bamtur.com/Otel/2010-6-23/2010-6-28/ELIZ_BEACH_HOTEL/



15-25 HAZİRAN tarihlerinde bamtur u arayarak erken rezervasyon imkanından faydalanmak için satış temsilcisi Recep bey isimli bir kişi tarafından ALANYA-KONAKLI DA güya 4 yıldızlı kum plajlı ELİZ BEACH OTEL hakkında bilgi istedim. oteli öyle bir övdüki bu arkadaş çok memmum kalacaktık.10 gün parasını ödedik ve ailecek gidecegimiz günü bekledik ve sonunda otele ulaştık. odamıza yerleştik.ilk gözüme çarpan banyo kapısını tekmeleyerek açabiliyorsun başka türlü açılmıyor. televizyonda sadece trt1 kanal d ve atv var.çarşaflar ve yastık yüzleri leş gibi.banyo leş gibi. havuza indik bir merakla bir kaydırak var ama içine tasla su döküyorlar sanki havuza ulaşmanın imkanı yok .yürümen gerek anca.bara baktım şöle bi. ne göreyim venüs marka bir bira 2 litre naylon bardakla veriyorlar şu çay içilen ince platik bardaklarlar .kristal cola fanta maden suyu ne istersen kristal, alkollü içeceklerin markasını hiç duymadım zaten. sıcakdan içmenin imkanı yok zaten verdiklerini. buz istersen yok diyorlar zaten. çok nadir bulabilirsin yetişirsen.istediğin içeçegin kalmadıgını her an duyabilirsin .saat kaç olursa olsun sabah 10 akşam on farketmez. kaldıgımız 10 gün boyunca köftenin her çeşitini yedik öglen ve akşam olmak üzere. başka çeşit çıkmadı.pilav ,makarna ve haşlama patates de vardı tabi.tatlı yerine sadece elma koyan tek otel buradır sanırım.çorbayı kase bulamadıkları için fincana dolduran insanlar ,yemek almak için tabak bekleyenler acele olsun diye dogru düzgün yıkanmadan leş gibi bir bezle silinen tabaklar.günün ne işse hep öglen duş zamanlarında kesilen elektirikleri. jenaratör yok otelde.elektrik gitti mi suda kesiliyor.su zaten buz gibi duş almak biraz cesaret işi çok nadir sıcak aktı.asansör yemek saatleri sadece 0 ile 6 katta çalışıyor.arada kalan katlardaki kalanlar merdivenle çıkmak zorunda ilginç bir sistem.böyle bir işletmecilik ilk defa gördüm.bu nasıl 4 yıldız bir oteldi ben anlayamadım.

gelelim BAMTUR A : OTELDEKİ BAMTUR sorumlusu yasemin hanım hatırımızı sordu .aslında derdi tekne turu pazrlamak ta laf olsun die sordu işte.şikayetlerimi anlattım.biyerlerle görüştü.o arada gökan bey die bi arkadaş daha geldi antalya bölge müdürü BAMTURUN. odamızı gösterdim.yemekhaneye baktı.odamızın yarın derhal değişecegini söyledi oda fos çıktı.ikinci GÜN diger memmun olmayan müşteriler gibi dogal olarak otelden memmum olmadıgımızı yerimizi değiştirmek istediğimizi söylemek için bamturdan yeşim hanımı cep telefonundan aradım ; bana operasyonla görüşeceklerini bana döneceklerini söylediler.ne hikmetse ilk 4 gün defalarca ben aramama ragmen cevap hep aynı operasyonla görüşüp size dönecegiz.nasıl bir operasyon ise bu anlamadım.en son aramamda sizden bir netice cıkmayacak demem üzerine yeşim hanım şu cevabı verdi, sizin satış temsilciniz recep bey onla görüşün. arayıp not bırakmama ragmen recep bey aramadı o gün. yeşim hanıma tekrar arayıp biraz sert çıkınca recep bey beni aradı ama onunda verdiği cevaba şaşırmadım.operasyon la görüşüp hemen size dönücem. tatilim bitti bugün eve döndüm recep bey beni hala arayacak.OTEL REZALET OTELİ PAZARLAYANLAR DAHA REZALET. SİZ DE BAMTUR İLE TATİL DÜŞÜNÜYORSANIZ DİKKATLİ OLUN DERİM.SADECE SATANA KADAR İŞLERİ PARA ALINDIKTAN SONRA ARTIK ŞANSINIZA KALMIŞ GERİSİ OTEL İYİ ÇIKMASSA VAY HALİNİZE.



M
14 yıl
Er

0
13 yıl
Er

deniz arkadaşın dedikleri kesinlikle abartı değil... aynı sorunların tamamına yakını bende yaşadım. berbat oteli 4-5 yıldız diye sattılar.kendi sitelerinda sattıkları otellerin iyi yorumlarını koyup insanlara ambalaj yapıyorlar. sigortalı almamıza rağmen ne yer değişikliği nede para iadesi için yardımcı oldular hala uğraşıyorum. birde arkadaşın dediği operasyon var tabi. ne operasyonsa adamlar bi türlü ilgi göstermiyorlar. ha birde satan arkadaşa bilgilendirme meili atıyoruz deyip kapatıyorlar. tatilimin 4. gününde yüzlerce aramamın içinde bana tatili kakalayan ayla hanıma tesadüfen ulaşıyorum. durumu anlatıyorum bana meil veya bilgi aktaran olmadı deyip sorunumu çözmek için ilgilenmiyor bile... yetkili kişeye bağlayın diyorsun bi bağlama yapıyorlar hattan düşüyorsun... ama bunu onlara bırakmayacam her gittiğim yerde, girdiğim her siteye yaşadıklarımı paylaşıp. yasal takibinide yapıp böyle saçma sapan şirkete papuç bırakmayacağım. bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlarada tavsiyem herkese yaşadıkları sıkıntıları aktarmasıdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Çavuş

ugur arkadaşın dediğinin aynısı başıma geldi. orda çalışanların adlarını bende öğrendim. kimse yadımcı olmuyor. tur işi sadece satmak işi değil ki birde takip et bakalım. otellerinin yıldızlılığınada aldanmayın. iiğrenç açık büfeler, adlarını bile duymadığınız içecekler.yerli alkollü-alkolsüz içeceklerde sadece su ve sulu bira oluyor. bunlARIN HEPSİNİ İLETMEK İSTEDİĞİMDE BAANA envai çeşit problem yarattı BAMTUR çalışanları. ama satarken öylemi! asla değiller... birdefa siteye meil attım... atmaz olaydım onlar beni bi sürükez arayıp balayı saattılar arkasından herhangi bir skıntı olduğu takdirde para iadesi veya otel değişikliği yapmam için sigorta yaptırdılar... alayı fason çıktı 6 günlük tatilimin 4 gününü 4 yıldız dedikleri ahır gibi bir otelde geçirdim ilk günden beri aramama rağmen 4. gün sonunda bi nane yapmayacaklarına inanıp pansiyona geçtim. inanın otel bile olmayan pansiyolar onların ayarladıkarından daha güzel... asla bamtura kanıpta tatilinizin içine limon sıkmayın... ben yandım siz yanmayın diye yazıyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Yüzbaşı

mesaj sayısı 0 veya 1 olanlar güven vermiyor nedense bana şimdi aklıma ilk gelen ilk mesajı yazan arkadaşın fakelerimi acaba bunlar geldi ayrıca ilk arkadaşın yaşadıkları üzücü gerçekten bamtur şikayet yazıp arattırırsanız görürsünüz zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yüzbaşı

Keşke gitmeden biraz araştırsaydınız, benzer sorunlar zaten mevcutken bile bile lades yapmışsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
13 yıl
Er

BirDolu Tatil
Tatile yabancı turistlerin fiyatlarıyla çıkın.
www.birdolutatil.com ile yurtdışından rezervasyon yapan sitelere erişir; ve bu sitelerden turist fiyatlarıyla otel rezervasyonu yapabilirsiniz.
Otel Fiyatlarını Karşılaştırın - En İyi Otel Fırsatları Garantisi
www.birdolutatil.com

Otel Fiyatlarını Karşılaştırın - En İyi Otel Fırsatları Garantisi
www.birdolutatil.com
BirDoluTatil.com oteller için bir fiyat karşılaştırma servisidir. Biz, tüm büyük konaklama web sitelerini araştırıyor ve fiyatları karşılaştırıyoruz. Ayrıca otel hakkında bilgi, müşteri yorumları ve harita da sağlıyoruz. Size en iyi otel fırsatlarını buluyoruz – garantili



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.