Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
102
Cevap
6882
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Bambu Lab X1-Carbon Combo 3D Printer Inceleme ve Deneyim (6. sayfa)
S
geçen ay
Çavuş

Hocam merhabalar. AMS için bir seçim yaptınız mı? Benzer durumlardan geçiyorum ben de. AMS almazsam P1S 10.000 TL kadar ucuzluyor ancak sonrasında almak istersem de en uygunu 20.000 civarına satılıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Xallez
S
4 hafta
Çavuş

Bambu Lab P1S ile ilk baskılarımı aldım. İçinden çıkan Bambu Lab filament ile test baskıları aldıktan sonra Porima PLA filamenti denedim. Bambu Lab Studio'da herhangi bir ayar yapmama bile gerek kalmadı, sadece Generic PLA seçip Outer Wall baskı hızını basacağım modellere göre ayarlamam gerekti.

Sonuçlar ise muazzam. Bambu Lab'ın kendi filamentleri ile zaten kusursuz çalışıyor ama başka filamentlerle de ilk baskılarda bu sonuçları vermesi gerçekten takdiri hak ediyor.

K1'den geçen birisi olarak bu K1 serisi kesinlikle P1S dengi bir makine değil.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Modeller cok guzel gozukuyor, hayirlisi olsun. Bende printeri aldigin gun sadece bambulab in kendi filamentini kullandim ondan sonra bir daha kullanmadim. Acikcasi birde en ucuz filament en iyi sonucu veriyor oda enteresan :)

Ucuz etin yahnisi yavan olur, bunu anlata anlata dilimde tuy bitti su forumda. Hala printera 3 kurus verip 10 kurusluk rahatlik ve performans bekleyeneler var. Ekonomik durumlar tabiki secimi etkiliyor ama su hayatta bisey ogrendiysem ki hala arada bir yapiyorum bu hatayi, ucuz olan mal sonunda daha pahaliya geliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 1 Temmuz 2024; 12:32:41 >


Bu mesajda bahsedilenler: @S7parrow
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.