Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
906
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Balık tavsiyesi
O
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

80*50*50 ölçülerindeki akvaryumumda beslemek için sürü haninde gezen renkli bitkilere zarar vermeyen en küçük tatlı su balığı hangisidir. Baklıkların fazla büyümelerini istemiyorum küçük türleri tercih ediyorum



D
10 yıl
Onbaşı

bence cichlid besle güzel bir sarı prenses veya iceman akvaryumu yapabilirsin hoş ta durur ama eğer onları besleyip bıktıysan o başka .. demasonilerde beslennebilir fazlaa beslenmeyen harikulade balıklar spler gibi büyükllüğü 10 cm en fazla büyürler ama geneli 8 cm civarıdır en büyükleri .. tavsiyem demasoni ama eğer küçük ve bitkilere zarar vermeyen canlı doğuranlarda olabilir .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

demosoniler bitkilere zarar verirmi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Teğmen

Özellikle neon olmak üzere tüm tetra türleri olur.Tetralar sürü balıklarıdır ve bitkili akvaryumlarda mükemmel gözükürler.6-7 tane balıkta sürü değildir.Şöyle 25-30 tane neon tetra al bitkili akvaryuma koy,güzelde ışıklandır bak nasıl oluyo...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Teğmen

R
10 yıl
Yarbay

Kribensis öneririm. Yavrularını kesinlikle yemezler ve anne, peşine takarak yavrularını gezdirir. Annesinin dibinden ayrılmazlar. İzlemesi çok hoştur. Ama Kribensis besleyecekseniz neon gibi avcı türleri akvaryuma koymayın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.