Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1194
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Balayı tatili için fiyat performans önerisi olan varmı? Haziran sonu
S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaş kısmet olursa 27 haziranda düğünüm var 29unda balayı planlıyoruz. İlk tatilim olucak bu konuda hiç bilgim yok 3 veya 4 gece gibi planlıyoruz alkol kullanmıyoruz 3bini geçmeyecek şekilde neresini önerirsiniz bu rezavasyon sitelerine baktımda çok karışık geldi sistemleri pek bişey anlayamadım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
6 yıl
Er

bende temmuz sonu evleniyorum.

Gemi turları güzel gibi akdeniz.

maldivleri beğendim ama 15-20 bin tl gözden çıkarmak lazım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
6 yıl
Çavuş

SANTIDO Likya resort bakabilirsin. Çocuk kabul etmiyen bi otel 5 yıldızlı ve türkiye nin bana göre en güzel tatil yeri olan FETHİYE ölüdeniz civarında görülmeye değer bi doğası var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yüzbaşı

kıbrısı düşünürseniz magosada salamis ve arkın palm beach var oralara bakın derim. Fiatları 2500 civarı. Yorumlardan okuduğum kadarıyla deniz ve havuz olanakları oldukça iyiymiş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
6 yıl
Binbaşı

yurt dışı mı yurt içi mi hocam ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Yüzbaşı

Yurt içi tavsiyelerinizi ben de dinleyebilirim.




Bu mesajda bahsedilenler: @ByBaterist
D
6 yıl
Teğmen

ben voyage torba oteline gitmiştim. otel çok güzeldi ama bence balayı için değil de aile tatili için daha uygundu. ama ben yine de voyage otellerini öneririm. özellikle sorgun ve belek cidden epey iyi. mümkünse adult otelleri seçin. çoluk çocuk olmasın.bütçeniz dahilinde voyage bodrum oteli de önerebilirim.

balayı genelde sakinleme amaçlı yapılan bir şey. bu nedenle aktiviteden aktiviteye koşacağınız oteller yerine daha sakin otelleri tavsiye ederim.eğer alkol kullanmıyorsanız herşey dahil otel yerine tam pansiyon ya da yarım pansiyon oteller de size uygun olabilir. çeşmede harika butik oteller var. kaliteli bir tanesini seçip oraya gitmek daha mantıklı olabilir.



S
6 yıl
Yarbay

8 ağustos giriş 5 gün veya 1 hafta sürecek
Yurtiçi olursa kişi başı 2 bin geçmeyen
Yurt dışı olursa kişi başı 3500 geçmeyen
Denizi olan balayı için yer tavsiyesine acil ihtiyacım var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.