Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1511
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bagajlarınızı nasıl düzenliyorsunuz?
R
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Günlük market alışverişi gibi olağan yük taşıma durumları için bagajda özel ekipman ve yardımcı araç kullanıyor musunuz? Kullanıyor iseniz ne olduğu hakkında bilgi verebilir ve tavsiyede bulunabilir misiniz?

Özellikle bagajı daha işlevsel hâle getirebilmek için deneyimli arkadaşlar görsel paylaşarak bizlere yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
6 yıl
Yüzbaşı

Senede bir kez bagajda ne var ne yok eve çıkarırım, gerçekten olmazsa olmazları arabaya geri koyarım, en verimli yöntem bence budur.



Saygılarımla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
6 yıl
Yarbay

Bagajımın sağ tarafında boydan boya bir file, sol tarafında ise iki farklı pozisyonda(bagajın enine veya boyuna) bağlanabilen yük kemeri mevcut. Uzun ince devrilme ihtimali olan cisimleri kemer ile bağlarım, bugüne kadar hiç devrilme olayı olmadı, kemer bayağı iyi sarıyor. Sağ tarafa da alçak şeyleri koyarım, file de alçak çünkü. Ortası bir şey taşımıyorsam boş kalır.

Bunun dışında yine bagajın sağ ve sol tarafındaki

gözlerde yağmurluk, şemsiye, tornavida takımı, ampül falan olur. İlkyardım vs.zaten stepnenin yanında.

Bagaj hep boş gezerim, gerek olmadığı halde bir şeyler taşımanın bir esprisi yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.