Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
82
Cevap
147750
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Babylon Toolbar'ı kaldıramıyorum .. (5. sayfa)
B
14 yıl
Yüzbaşı

ben de babylon'u kaldırma problemi yaşıyordum firefoxta eklentilerden kaldırabildim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Binbaşı

chrome
Araçlar/uzatılar dan
Shopping price comparison
v9 2.0.1
SpeedDial
Funmoods
OneTab programlarını kaldırdım.

Ayarlar/Arama/Arama motorlarını yönet/ Buradan babylon u kaldırın.
Ayarlar/Başlangıçta/Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç/Sayfaları ayarla Buradan da babylon u kaldıralım.

İE

Araçlar/İnternet Seçenekleri/Genel/Arama - Ayarlar/
1. Arama sağlayıcıları Buradan babylon u kaldırdım.
2. Araç Çubukları ve Uzantılar Burada varsa babylon u devredışı bırakın derim. Ben OneTab add on u devre dışı bıraktım.
Alt kısımda "Göster" Açılabilir liste kutusunu açalım ve gözümüze çarpan birşey varsa bu listedeki ögelerden devre dışıbırakalım derim.
3. Hızlandırıcalar kısmında babylon ve hoşumuza gitmeyen bişey varsa kaldıralım. Benil listemde bişey yoktu göze çarpan. Öylece bıraktım.

Firefox

Adres çubuğuna about:config yazdım. babylon ile ilgili bütün değerleri sıfırladım. Ana sayfamı da değiştirdim.

Ben böyle yaptım ve şuan bi sorunum kalmadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Binbaşı

valla 2009 konusuna bıle cevap yazılıyo


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.