Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
126
Cevap
58903
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: AZ ÖNCE KEDİMİ DÖVDÜM ÇOK PİŞMANIM (7. sayfa)
E
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

bisey olmaz . bazen ben de sinirlenip vuruyorum evden gidiyo . gelince oyun oynuyorum aramiz duzeliyo bebe ya
ben de bikaç gündür bunun gibi bişeyle uğraşıyorm ..deli etti beni. sürekli kaçıyor evde göz teması kuramıorm kafayı yicem bi düzeliyo 1 saat sonra göz göze geliorz korkup kaçıyor tıslıyo. ulan nasıl düzelir bu iş yemin ederim beni de delirtti.



G
3 yıl
Yarbay

Hocam kediniz yaşıyor mu? Aranız nasıl ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
3 yıl
Binbaşı

🙀 Yaşıyor mu?



T
3 yıl
Teğmen

Hocam benim de geçen sene bir kedim vardı kaçtı malesef. Buna benzer olay yaşadım ben de. Mutfakta yemek yapıyordum Kedi sürekli tezgaha çıkıyordu kızıyordum tekrar çıkıyordu. Alıyordum bağırıyordum aşağı koyuyordum ama yok inatla çıkıyordu. En son sinirlendim alıp yere çaldım. O sinirle insanın gözü kararıyor bir anda. Sonra çok üzülmüştüm ama. Tabi muhtemelen hiçbir şey olmadı. Ama insan üzülüyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Teğmen

2013 tarihli konuyu niye hortlatıyorsunuz arkadaş ya? Yabancı ülkelerde köpek, kedi sahiplendirirken kontrol ediyorlar sahibini öyle rastgele vermiyorlar. Bizim ülke için de aynısı şart. Sinir hastasıysan bakma kardeşim hayvan falan.



H
3 yıl
Yarbay

RKO cekseydin bari awk ruh hastası misin gkghhnlhgj



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Binbaşı

İyi bok yemişsin ne diyim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.