D

Binbaşı
28 Temmuz 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
geçen yıl
1366x768 Ekranı Olan Laptop\u0027a 1920x1080 Panel Takmak
Selamlar. Elimde 1 2 senedir kullanılmayan 6 yaşında ekranı kırık bir laptop var. Aldığımda 1366x768 ekran ile gelmişti. Ekranını değiştireceğim fakat uygun bir fiyata 1920x1080 panel alma şansım var. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
D
2 yıl
Aracımın Kaporta Masrafları Ne Kadar Tutar?
Arkadaşlar aracıma daha temiz bir şekilde binmek adına kusurlu olan 2 bölgesini yaptırmayı planlıyorum. Sizce ne kadar tutar? Araç Peugeot 508.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
D
3 yıl
Uzun Bir Aradan Sonra Nokia\u0027ya dönüş
Normalde Samsung Galaxy S20 FE cihazım vardı. Ama ısınma problemi oluşması sebebiyle servise gönderdim. Tam da Nokia'ya merak sardığım dönemde kendi telefonum bozulmuştu ama bir türlü eski telefonumu bulamıyordum. Bir şekilde eski telefonum olan Nokia E66 yı buldum. Ve hat dönüştürücü ile hattımı ona taktım ve 20 gündür E66 kullanıyorum. İzlenimlerimden bahsedeceğim.

Telefonu bulup açtığım zaman gözüm ilk olarak eski resimlere gitti. Her ne kadar telefonun ekranından kötü gözükse de resimleri bluetooth ile bilgisayara gönderdiğimde hiç fena olmadığını farkettim (günümüz telefonlarıyla kıyaslanamaz tabii). 3.2 Megapiksel bir kamerası var.

Şarjı 2 gün gidiyor hatta daha uzun da gidiyor. Tabi bu değerlerde bütün gün telefonun elimizde olmamasının da bir katkısı var. Pili 1000 mAh. Şarj yeri kronik problemli tam tutmuyor.

Uygulama indirmek çok zor. Nokia'nın kendi servisleri çöp olmuş durumda. Ovi mağaza ve Nokia web kullanılamaz durumda. Opera mini kurabildim. Sahibinden ve Youtube'a giremiyor. Ama twitterda sıkıntı yaşamadım. Yoklukta gider.

Cebinizde eğer cüzdan da varsa telefonun cebinizde olup olmadığını unutuyorsunuz 10.7 cm uzunluğu,49.5 cm genişliği ve 13.6 cm kalınlığı var.

Wi-Fi ve 3G desteği mevcut.

Ekran ilk başta küçük olduğu için gözünüzü yoruyor. Ama alıştığınız zaman böyle bir problem kalmıyor. 2.4 inç bir ekrana sahip.

Bir yere gittiğinizde insanlar tuhaf tuhaf bakıyor. Tuhaf bir şekilde hoşuma da gitti.

Kızağıyla da oynamak ayrı bir zevk.

Hissettiğim en büyük eksiklik Whatsapp ve Sahibinden oldu. Bir şekilde onları da halledebilsem güzel olacak. Önerisi olan arkadaşlar yazsın.

< Resime gitmek için tıklayın >
D
3 yıl
Donanım Haber Forum Bölümden Uzaklaştırılma
Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel bölümünden tarafıma bir bilgi verilmeden uzaklaştırıldım. Bunun sebebi nedir? Konuyu da nereye açacağımı bilemedim.
D
3 yıl
NOKIA SIFIR TELEFON NASIL BULABİLİRİM?
Arkadaşlar şu sıralar eski Nokialara merak sardım ve almak istediğim modeller var ama ikinci el almayı pek istemiyorum. Sıfır olarak nereden bulabilirim?
D
3 yıl
Sokağa Çıkma Yasağında Tasarruf Önerileri
Hem bana hem de başkalarına yardımcı olması açısından önerilerinizi bekliyorum. Bu iş fırsata çevrilebilir.
D
3 yıl
Eski Arabamın Plakasını Nasıl Bulabilirim?
Elimde aracın şasi nosu var ama plaka değişmiş. Şasi no ile plakayı nasıl bulabilirim?
D
3 yıl
Samsung S10+ Hala Alınır Mı?
5000 tl civarına 0 olarak alınır mı? Alternatif önerileriniz neler?
D
3 yıl
Renault Twingo Alınır Mı?
Arkadaşlar bahsettiğim araç yeni kasa olan Twingo. Niyetim ömürlük 2.araç olarak düşünüyorum. Bu paraya da 2008 model olarak hemen hemen hiç araba yok. Sizce alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turkiyede-tek-kirmizi-2008-twingo-850332936/detay
D
3 yıl
SAMSUNG GALAXY A9 2018 ARKA KAMERA PERFORMANSI DÜŞÜKLÜĞÜ
Arkadaşlar telefonu özellikle kamerası için tercih ettim. Ama aldıktan bir süre sonra kamera kalitesi gözle görülür bir şekilde düştü. Nasıl çözebilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.