Arkadaşlar benim superonline kablosuz modemim var.Evde 2 laptop var ikisinden de internete bağlanabiliyorum ama bağlantı hızları arasında çok büyük bir fark var.Hatta bağlantı hızı yavaş olan laptopumda bazen internet bile kopabiliyor resetlediğimde düzeliyor ama hız yine değişmiyor.Nereden kaynaklanıyor olabilir bu durum yardımcı olur musunuz ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Dostum bir şey söylücem interneti yavaş olan bilgisayarda DNS ayarlarını değiştirmiş olabilirmisin? .
2. interneti yavaş olan bilgisayarda virüs kontrolü yaparken bunu online olarak yapan siteler var mesela bu şekilde bir tarama yapabilirsin veya veya
hijacthis Diye ufak bir program var bu programı bilgisayarına indir daha sonra scan de sana notepad 'te yazılar vericek onu buraya kopyalarsan sorununa daha iyi bakabilirim eğer bilgisayar sisteminden kaynaklıysa,
DNS ayarlarımı 8 8 8 8 / 8 8 4 4 yapmıştım.
Dediğini yaptım kopyalıyorum :
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 13:28:06, on 04.01.2013 Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505) MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16457) Boot mode: Normal
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.