Merhaba , “Sennheiser Game zero” kulaklığım ve “Logitech z533” hoparlör sistemimde mevcut. Ses kartı olarak “x-fi xtreme gamer fatality pro titanium” ve “Asus Xonar Dsx”e sahibim. Soruma gelecek olursak sürekli hoparlör ve kulaklık kullanırken mecburen jakları değiştirip duruyorum. Bu sorunu ortadan kaldırmak için sahip olduğum 2 ses kartını anakarta takabilir miyim? Daha doğrusu çalıştırabilir miyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bunun için 2 ses kartı kullanmanıza gerek yok. Basit bir kulaklık soketi ile yapabilirsiniz. Z533'e kulanlığı takınca hoperlörleri susturuyor olması lazım.
Tabii ki belli bir kayıp olacaktır. Sonuçta her bir bağlantı yanında belli bir kayıp getirir ancak bunu anlamak için test ekipmanları ile incelerseniz görürsünüz. Ayrıca kullanacağınız ekipmanlar size o kaybı hissettirebilecek hassasiyette cihazlar değiller. Yanlış anlamayın ekipmanlarınızı aşağılamak gibi bir amacım yok. Kulak ile algılanabilecek seviyede bir kayıp olmayacaktır.
Soruma gelecek olursak sürekli hoparlör ve kulaklık kullanırken mecburen jakları değiştirip duruyorum. Bu sorunu ortadan kaldırmak için sahip olduğum 2 ses kartını anakarta takabilir miyim? Daha doğrusu çalıştırabilir miyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xATSIZx -- 14 Aralık 2018; 2:47:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >