X

Çavuş
03 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
164 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
5 yıl
Klavye de Enter, Backspace tuşları bir anda çalışmamaya başladı
Merhaba . PC de DP kablosundaki problemi farkedemedim ve arızayı bulana kadar 1 ay geçti. Bu süreçte PC hiç kullanılmadı. Problemi çözdüm Dvi ile bağladım ve çalışmaya başladı. Yalnız problem çözümü format attıktan sonda Klavye de ; Büyük Enter tuşu, delete, Backspace , - , ü , tuşları (daha öncesinde de page up ve home) çalışmıyor. Klavye Modeli markası; Azio MGK-1 RGB. Sizce tuşlar mı bozuldu, yoksa sistemsel bir arıza olma ihtimali var mı?
X
5 yıl
Aynı anda 2 ses kartı kullanılabilir mi?
Merhaba , “Sennheiser Game zero” kulaklığım ve “Logitech z533” hoparlör sistemimde mevcut. Ses kartı olarak “x-fi xtreme gamer fatality pro titanium” ve “Asus Xonar Dsx”e sahibim.
Soruma gelecek olursak sürekli hoparlör ve kulaklık kullanırken mecburen jakları değiştirip duruyorum. Bu sorunu ortadan kaldırmak için sahip olduğum 2 ses kartını anakarta takabilir miyim? Daha doğrusu çalıştırabilir miyim?
X
7 yıl
Turknet Vdsle geçil sonrası net yok
Merhaba arkadaşlar Bir konuda bilginizi almak istedim . İzmir de yaşıyorum 1.5 yıldır Turk net kullanıyorum sorunsuz bir şekilde . Yalnız hattım Vdsl destekliyor diye söyledindi mh tarafından eğer Vdsl modem alırsam 75mbit hızla bağlanabileceğim söylendi bende modem buldum arkadaştan zyxel vmg3312 10b ttnet modemi . 2 gün sorunsuz kullandım nadir de olsa kopma yaşadım . Sonra bir anda internet gitti ve o gün bu gündür yok. Gittim Asus dsl N17u aldım dün kurdum sonuç yine aynı . DsL ışığı yanıyor internet yanmıyor . (Modemi Asus mh ve Türk net mh ile ayrı ayrı kurduk) mh diyor ki ip alamıyorsunuz . Ne yapmam gerek nasıl bir çözüm bulabilirim sizce ?
< Resime gitmek için tıklayın >
X
10 yıl
İphone 5s hata kodu 3
Merhaba arkadaşlar, turkcellden 6 ay önce aldığım İPhone 5s telefonum dün biranda şebeke kısmında "Aranıyor" yazmaya başladı. Telefonu kapattım açtım, hattı çıkardım taktım ( başka hat denedim) ama sorun ÇÖZÜLMEDİ .
Telefon < genel < hakkında ya gidiyorum IMEI yazan yer yok. Son güncellemeyi kurarsam belki düzelir diye, son sürüm iTunes indirdim. Güncellemeyi görünce yükle dedim indirdi ve kurmaya başladı. Ama sonuna geldiğinde ' güncelleme kurulamıyor hata kodu 3 ' diye uyarı aldım. Şu anda telefon açıldığında "iTunes işaretive USB kablo işareti çıkıyor, kabloyu takıyorum geri yükleme yapıyorum ama en sonda hata 3 alıyorum. Seri no yok yazıyor güncelleme ekranında. Çözümü varmıdır arkadaşlar yoksa direk garantiye mi yollayayım.
X
10 yıl
Fifa14 hata
Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce nuveemden fifa14 aldım. Oyunu kurdum fakat futta ve wcde, 2maç yada 3maça(hatta bazen ardarda) rakip bulduktan sonra maç başlamadan önce rakip takımın kadrosunu gösterdiği yerde dakikalarca (20dk falan) beklemem rağmen sol alttaki yuvarlak sürekli dönüyor ve maça giremiyorum. Alt+f4 çekerek oyunu kapatıyorum tekrar girdiğimde ise dbf ile ilgili birşeyler yazıyor. Yenilgi veriyor bana.
Wc kadromda sağlam olmasına rağmen hata yüzünden kupada yarıfinal göremedim çözümü bilen bir arkadaş varmı ?
X
10 yıl
Wainer almak ?
Merhabalar, Ortalama 500₺ - 650₺ arasında saat almayı düşünüyorum. Dün bir saatçide wainer in bir saatini beğendim pazarlıklar 1240 ₺'den 950₺ ye düştü sağolsunlar trendyolda ise aynı saat 550₺ civarında. Markayı bilen arkadaşlar parasını hakedermi yardımcı olursa sevinirim ... Teşekkürler .
X
10 yıl
2000₺ ye kadar Buzdolabı tavsiyesi
Merhabalar anneme buzdolabı ve bulaşık makinesi hediye almayı düşünüyorum. Tavsiyede bulunacak arkadaşlara ihtiyacım var. Marka takıntım yok , yalnızca buzdolabı genişliği 75cmden uzun olursa ve No-frost olursa daha iyi olur. Aynı şekilde bulaşık makinesi içinde kaç program olduğu farketmez.
Bütçem ;
Buzdolabı için üst limit 2000₺'dir.
Bulaşık makinesi için ise üst limit 700₺ 'dir.
Herkese teşekkür ederim...
X
10 yıl
Parfüm konusunda yardım...
Merhabalar yakın zamanda bellamola'dan parfüm almayı düşünüyorum. Parfümler hakkında çok bilgi sahibi değilimdir. Daha önce Clinique Happy kullandım. Gayet hafif bir koku. Şimdi ise Zara man Silver kullanıyorum koku olarak fena değil ama pek kalıcılık yok. Fazlasıyla parfüm deneyenler var ve kokuları maşallah ezbere biliyor çoğu arkadaş :) Farklı bir parfüm anlayışım var sanırım. Herkesin beğendiği One million parfüm bana pek çekici gelmedi.
Sizlerden ricam Hangi parfümü önerirsiniz? Kalıcığı ve farkedilebilirliği iyi olan. kör alışı yapmayacağım Önerileriniz doğrultusunda gidip testerlarını deneyeceğim. Herkese Teşekkürler.

NOT : Donna Karan DKNY be delicius bayan parfümü burnumun kokladığı en güzel koku. Bu tarzda kokan erkek parfümü varmı acep?
X
13 yıl
4P\u0027li 85 lvl Zihinsel Satilir!
SERVER: MALAZGİRT KILIC DARBESİ DISINDAKILER P. BÜTÜN YAN SKİLLER P. ( DÖNÜŞÜM, LİSAN,AT,MADENCİLİK)
İTEMLER:
+9 BAGISIKLI SAHİN
+9 ABONOZ 10 KILIÇ 10 CİFT EL 5 EFSUN
+9 CENNET BİLEZİK 2000 HP 5 EFSUN
+7 15 CİFT EL 6 KILIC 20 EXP 15 OK SAVUNMALI MEST EDEN
+9 KASK 10 YARI İNSAN 20 ÖLÜMSÜZ 6 SEYTAN 5 EFSUN
+6 CELİK 15 KILIÇ 10 BICAK 20 BÜYÜ HIZI 5 EFFSUN
+5 YARI 10 DELİCİ 10 BÜYÜ HIZI 3 KRİTİK 20 SEY

85 lvl zihinsel full itemli 4 p li satılır.Fiyatı 800 TL'dir.

Hızlı iletişim için; 05422584571 telefondan ulaşabilirsiniz.
X
13 yıl
4P\u0027li 85 lvl Zihinsel Satilir!
SERVER: MALAZGİRT KILIC DARBESİ DISINDAKILER P. BÜTÜN YAN SKİLLER P. ( DÖNÜŞÜM, LİSAN,AT,MADENCİLİK)
İTEMLER:
+9 BAGISIKLI SAHİN
+9 ABONOZ 10 KILIÇ 10 CİFT EL 5 EFSUN
+9 CENNET BİLEZİK 2000 HP 5 EFSUN
+7 15 CİFT EL 6 KILIC 20 EXP 15 OK SAVUNMALI MEST EDEN
+9 KASK 10 YARI İNSAN 20 ÖLÜMSÜZ 6 SEYTAN 5 EFSUN
+6 CELİK 15 KILIÇ 10 BICAK 20 BÜYÜ HIZI 5 EFFSUN
+5 YARI 10 DELİCİ 10 BÜYÜ HIZI 3 KRİTİK 20 SEY

85 lvl zihinsel full itemli 4 p li satılır.Fiyatı 800 TL'dir.Hicbir Sekilde ceza almamıştır.

Hızlı ulasım icin ;05422584571 telefondan ulaşabilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.