Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
128
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Avusturalya Türkiye arası saat farkı sorunu
B
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Bi arkadaşım kasım ayının 23 ünde Avusturalya'ya gitti. İstanbul'da saat 16:00'ken saat kaç diye sordum, 00:00 dedi yani fark 8 saat. Buraya kadar normal. Gün içerisinde 2 kere daha sordum yine 8 saat fark var. Fakat 2. Gün öğlen 12:00'da saati sorduğumda saat 18:00 dedi yani fark 6 saate düştü. Yaz saati uygulaması olan bir gün değildi Avusturalya'da sıradan bir gündü. Fakat bu nasıl olabilir. O kadar kontrol ettik saatin doğruluğunu başkalarının saatlerine de baktık bir sıkıntı yok. Arada ki 2 saat nereye gitmiş olabilir. Meridyenler arası zaman daha yavaş ya da daha hızlı akması gibi birşey olamaz değil mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
geçen yıl
Yarbay

Avustralya buyuk bir ulke oldugu icin 5 tane timezone var. Eger arkadasiniz yolculuk yapiysorsa diger timezona girmis olabilir. Onun disinda ayni durdugu yerde dururken saat farkinin azalmasi yada artmasi mumkun değil. Dunyanin her noktasi ayni anda dönüşünü tamamlar



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.