Akbank Kredi kartı borcumdan dolayı geçen hafta şube beni aradı ve bugün son gün karta şu kadar para yatırmazsanız yasal takip süreci başlayacak dedi. Aynı gün dedikleri kadar karta ödeme yaptım. Bugün gelen bi mesajla borcumun avukata gittiğini ve yasal takip sürecine girdiğimi öğrendim. Bu durumda ne yapabilirim şubenin söylediği tutarı ödediğim halde neden yasal takip başlatıldı. Eğer yanlışlık yapıldıysa yasal takibin iptal edilme durumu var mıdır? Mesai saati başlayınca arayıp bilgi alıcam ama uyku tutmadı bilen birisi belki yardımcı olur onlarla konuşmadan önce fikir verirse çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >