Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
209
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Avni Yıldırım vs Chris Eubank Jr. [7 Ekim - Muhammad Ali Trophy - Tivibu Spor]
N
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Muhammad Ali Trophy çeyrek finalinde boksörümüz Avni Yıldırım ile İngiliz dünya şampiyonu Chris Eubank Jr. karşı karşıya gelecek. Maç Almanya'nın Stuttgart şehrinde gerçekleşecek. IBO süper orta sıklet dünya şampiyonuluğu kemeri de ortada olacak. Maç bu gece Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.


DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



N
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Maçın başlamasına sayılı dakikalar kaldı.

< Resime gitmek için tıklayın >



V
8 yıl
Binbaşı

izleyelim bakalım, normalde izlemezdim de bu ecnebi vatandaş ingiliz biriyle maç yapmıştı, o maçtan dolayı reytingi var bende



N
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sporcular ringe çıkıyor. Maç birazdan başlayacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Avni çok aparkat alıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Beklendiği gibi Eubank kazandı. Nakavt oldu Avni.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Beklendiği gibi Eubank kazandı. Nakavt oldu Avni.

Ya tamam Türk olması sebebiyle destekledik ama Avni'nin bu maça kadar çıkması,16-0 seri yapması filan mucize olmuş gerçekten.Daha önce hiç full maçını izlememiştim ama harbiden çok düz bir boksörmüş Avni.Buradan sonra kariyerine potansiyelli boksörlere karşı kum torbası olarak devam etmesi kuvvetle muhtemel.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam daha önce karşılaştığı rakipler ile Eubank arasında dağlar kadar fark var. Avni bu seviyelerin boksörü değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Alex Higgins
S
8 yıl
Teğmen

Ülkede adam akıllı ne sporcumuz var ne bilim adamı ne bilmemne... maç zaten belli gibiydi. daha çok önem verilseydi keşke 2020 yılından sonrada bile bir sporda yükselsek adımız duyulsa bu sefer bu zafer değil rezillik olur.Kendi ata sporumuz güreşde bile nasıl yeniliyoruz ama ingilizlerin kendi sporu sayılan yüzyıllardır bilinip oynanan taa romadan beri olan boksda bile 1 tane adam akıllı boksör çıkaramadık sayılır.Ülkede çoğu salon hoca boksu bile tam bilmiyor sayılı.İngilizler tabikide kendi ata sporlarında en önde.

Avni gibi sporcularımız umarım daha iyi olurlar ilerde





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 8 Ekim 2017; 15:37:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @LorneMalvo
N
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam artık her spor dalı bilimle beraber yürüyor. Olaya bilimsel yaklaşıp, disiplinli bir şekilde çalışmak gerek. Bir profesyonel boksör kemer almak istiyorsa köpek gibi çalışmalı. Avni'yi nakavt eden Chris Eubank böyle çalışıyor. Avni bu maç için ne hazırlığı yaptı merak ediyorum. Yapmaması gereken her şeyi yaptı. Hiç mi oturup izlemedin bu adamı, hiç mi analiz etmedin. Hadi antrenörün yetersiz, sende de mi hiç akıl yok. Gerçi analiz etse de kazanacağı yoktu, belki birkaç raunt daha dayanırdı. Avni'nin seviyesi bu kadar işte.

Gerçekten üzülüyorum bir boks sever olarak. Ulan kaç yıllık profesyonel boks tarihinde, bir tane sporcumuz çıkıp da büyük federasyonların birinde şampiyon olamadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Seriouslyman
S
8 yıl
Teğmen

Tamam işte hocam bende aynısını diyorum bizde o kafada boks hocası olduğunu bile sanmıyorum adamlar filmlerdeki gibi torba döv az speedball çalış şınav mekik sonra şampiyonsun bitti bu kadar sanıyorlar.En basitinden anthony joshua-klitchko vs. bu gibi boksörlerin yaptığı nerdeyse yüzlerce hareket var sırf ağırlıklarla yaptığı onlarca hareket var.Tamam bunlar ağırsiklet ama aynı hesap öylesine örnek verdim.Suyun altında kum üstünde dağ tırmanışları gibi onlarca şeyi vs.bunları saymıyorum bile.Genetikde önemli tabi ama yanlış çalışırsan yaparsan hiçbirinin önemi kalmaz.Daha boksda bile işi bilen adam yok olsa bile yani az çok bilenine rastlasan bilr yüzlerce lira para isterler ki bjj vs bunlarda şansımızı görmüyorum bile zaten belli sporcularımız bile nerde eğitim alıyorlar ? Tabikide yurtdışında yabancı hocalardan.Neyse daha fazla yazmaya gerek bile yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @LorneMalvo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.