Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1492
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Avea 26 Eylül günü Kontratlı satmıyacak ( Belki diğer operatörlerde )
G
12 yıl (2072 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar ,

Bağdat caddesi ve istinye park taki avea kendi bayiileri ... bilgiyi istinyeden aldım , yarın saat 00.00da başlıyacaklarını ve kontratlı satışın olmuyacağını sadece nakit satışın olucağını söyledi ..

yani kontratlı almak isteyenler biraz daha bekleyecek gibi ..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenleafffff -- 24 Eylül 2014; 17:26:33 >

D
12 yıl (420 mesaj)
Yüzbaşı

Bencede nakit veya tek çekim alacaksam apple store'dan gider alırım biraz daha kullanıcı yorumlarını bekledikten sonra. Yoksa Operatörlere daha zırnık koklatmam kontratlı almadıktan sonra.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
12 yıl (1647 mesaj)
Binbaşı

Bu zamana kadar ki bütün cihazlarda operatörler her zaman kontratlı satmak istemiştir.
Nedeni daha çok kazanıyorlar. Hatta kontratsız satış yok bile denmiştir. Bu duyuma
inanma bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
12 yıl (4312 mesaj)
Yarbay

Vodafone konyadada benzer şeyleri birebir vodafone bayiinden duydum..kurban bayramından sonra kontratlı satacaklarını ama keş para ile almak istersen tedarik edebileceklerini söylediler.
millet ne üçkagıtçı olmuş arkadaş



İ
12 yıl (8683 mesaj)
Yarbay

Avea müşteri hizmetlerini aradım onlarda bana 26 Eylülde bütün bayilerde olması için çabalıyoruz dedi. Belli başlı bayilerde olabilir fakat talebe göre gönderiliyor cihazlar dedi. Size en yakın bayiyi web sitenizden öğrenip arayabilirsiniz dedi. Kontratlı alacağı mı da söyledim kontratsız satmayacağız demediler.
Daha sonra Antalyada 3 Avea bayini aradım hepsi ayın 26'sında elimizde olmayabilir dedi. Kimisi sistem cihazları ciroya göre otomatik gönderdiğini, kimisi talep üstüne geldiğini söyledi.
Size kontratsız satış şimdilik yok diyenler peşin parayı cuk diye cebe sokmak istediklerinden böyle söylemiş olabilirler.
Anlaşılan acele edip fırsatçılara meydanı bırakmamak lazım.
Ben peşin param olmasına rağmen biraz beklemeye karar verdim. Belki kontratla alırım çünkü tarifemden ve operatörden memnunum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @greenleafffff
H
12 yıl (188 mesaj)
Teğmen

hocam bir sorum olacak, kontratsız bir şekilde taksitli alamıyor muyum operatörlerden ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl (5733 mesaj)
Yarbay

Turkcell kontratlı satışa başladı bile :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.