Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1897
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AUX girişi olan teyplere Bluetooth montajı
C
7 yıl (796 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

s.a. arkadaşlar. aracımda pioneer'ın usb ve aux girişi olan teybi vardı. ancak, çocuklar istedikleri müziği açsınlar telefonlarından, youtube tan vs. diye bluetooth olursa daha iyi olur dedim ve kolları sıvadım.

< Resime gitmek için tıklayın >

öncelikle şu:https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/bluetooth-usb-aux-kit-bluetooth-alici-muzik-dinleme-android-ios-401161522
ürünü aldım. bu ürünü almamdaki sebep; bluetooth, teyp açılınca açılsın, kapanınca kapanması için. aksi halde teyp açılınca bluetooth a enerji gelse bile ekstra bir tuşa basma ihtiyacı olmaması benim için kolaylık olacaktı. içini açtım ve teybin kafasına sığması için usb ve aux kafalarını söktüm. (dikkatli sökün kanallara zarar vermeyin)

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

resimleri işlemi tamamladıktan sonra aklıma geldiği için çektim ama yinede işinize yarar umarım.

bluetooth üzerinden sadece müzik dinleyebilirsiniz. arama yapamazsınız. ama arama geldiği zaman müzik otomatik kesiliyor. teyp açılır açılmaz telefonunuzla eşleşiyor ve dilediğiniz müziği bluetooth aracılığıyla teybinizden dinleyebilirsiniz.

bilgi paylaştıkça hayat güzelleşir.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.