Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
8019
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Autocad Türkçe font isteği
L
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar. TTF fontlar programı çok yavaşlatıyor. Üstelik bunu bir de sanal makina üzerinden kullanıyorum. Türkçe Autocad programı olan birisi varsa shx uzantılı fontlarını paketleyip bir paylaşım sitesine yükleyebilir mi?

Benim programda bu shx dosyalarının olduğu dizin: "C:/Program Files/Autocad 2007/Fonts" Sizdeki de buna benzer bir dizindedir.



T
8 yıl
Onbaşı

Bu konu açılalı çok olmuş ama ben arayıp bulduğuma göre sıkıntı devam ediyor demek ki. En azından bende aynı sıkıntı oldu.

Bana gelen çizimde bazı karakterler okunmuyordu. Okunmayan yazının font'una baktım "TÜRKÇE" diye bir stil, belki vardır belki çizer kendisi bu adı vermiştir, önemli değil. İnternette TÜRKÇE.shx diye arattım ve aşağıdaki linkten 9 kb büyüklüğündeki dosyayı indirip X:/Program Files/AutoCAD xxxx/Fonts/ klasörüne ekledim.

http://dosya.co/daanqsagzgjq/TURKCE.SHX.html

AutoCAD'i kapatıp, yeniden açtım ve Türkçe karakterler geldi
Umarım sizin de işinize yarar.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.