Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
2313
Tıklama
0
Öne Çıkarma
~~ AURELİO'DAN SONRA SEMİH'TE YUVADA KALDI ~~
M
17 yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Semih yuvada kaldı

Semih yuvada kaldı
Bu sezon müthiş çıkış yakalayan, Gol Krallığı yarışında son iki haftaya ilk sırada giren tecrübeli futbolcu, FK Moskova’nın teklifini geri çevirerek kulübünde kalmayı kabul etti.

FENERBAHÇE iç transferde ilk adımını attı ve Semih Şentürk ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Şampiyonluk yarışında son iki haftaya lider Galatasaray’ın üç puan gerisinde giren sarı lacivertli yönetim, pazar günü oynanacak G.Birliği maçı öncesinde golcü futbolcunun avukatı Şenol Çilek ile bir araya gelerek şartları konuştu ve prensipte el sıkıştı.

Bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan, attığı ve attırdığı gollerle krallık yarışında ilk sıraya yerleşen Semih Şentürk, kulübünde kalmaya karar verdi. Rusya’nın FK Moskova takımından ve Avrupa’nın birçok ünlü kulübünden teklifler alan Semih, yönetimin de arzusuna ’evet’ diyerek 3 yıllık sözleşmeyi imzalamayı kabul etti.

Taraftar gibiyim

9 yıldır Fenerbahçe forması giyen, kulübü bir yuva olarak seçen Semih’in bu anlaşmadan ne kadar ücret alacağı gizli tutuluyor. Her fırsatta Fenerbahçe sevgisini ortaya koyan, kendisini taraftar gibi hissettiğini dile getiren Semih, yuvada kalmanın sevincini taşıyor. Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, taraftar ve teknik heyetin sevgisini arkasına alan Semih, gerçek bir Fenerbahçeli gibi davranarak, camiada kalıcı bir yer buldu. Alt yapıdan gelen, her geçen gün performansını daha yukarıya taşıyan ve genç futbolcu sıfatını geride bırakarak tecrübeli oyuncular arasına adını yazdıran Semih, önümüzdeki yıl daha iyi noktaya geleceğini söylüyor.

Kritik goller attı

Alex de Souza’dan sonra takımın ikinci kaptanı olarak sahaya çıkan, özellikle yabancı oyuncularla iletişim konusunda başarılı olan Semih, kulübede başladığı birçok maçta sonradan oyuna girerek takımının elde ettiği galibiyetlerde pay sahibi olmuştu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde de kritik gollere imzasını koyan Semih, bu sezon Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile Kadıköy’de oynanan maçlarda rakip fileleri havalandırdı.

F.Bahçe Yönetimi’nin Semih’ten sonra iç transferde diğer oyuncularla da masaya oturması bekleniyor. Kaleci Serdar’ın da sorun çıkarmayacağı ve kulübüyle anlaşmaya hazır olduğu öğrenildi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mehmet Aurelio 1 yıl daha Fenerbahçe'de

Profesyonel futbolcumuz Mehmet Aurelio ile kulübümüz arasında mevcut sözleşmede düzenlenen uzatma opsiyon hakkı, kulübümüz tarafından kullanılmıştır ve oyuncumuz ile sözleşmemiz 1 yıl uzatılmıştır. TFF'ye de gerekli başvuru yapılmış ve TFF uzatma işlemine onay vermiştir. Uzatma opsiyonunu düzenleyen sözleşme altında futbolcumuzun menajeri Bayram Tutumlu'nun da imzası bulunmaktadır. Sözleşmeye saygı prensibi, FIFA ve TFF Transfer Talimatları ile korunan en önemli prensip olup, kendisi de bir FIFA menajeri olan Bayram Tutumlu'nun bu prensibe saygılı olmasını beklemek yaptığı işin bir gereğidir. Kulübü ile sözleşmesi devam eden bir futbolcunun, menajerinin sözleşme devam ederken bir başka kulüp ile transfer görüşmesi yapması FIFA kurallarına ve TFF Talimatlarına yani hukuka aykırı olduğu gibi etik de değildir.

Bayram Tutumlu'nun sözleşmesi devam eden bir futbolcuyu sürekli medya önüne transfer ile alakalı konularla taşıması, transfer tartışmalarının odağında tutması son derece üzücüdür. Bu şekildeki davranışlar, futbolcunun konsantrasyonunu bozulduğu gibi takımdaşlık ilişkilerine de zarar vermektedir. Bayram Tutumlu'nun aralarında menajerlik ilişkisi bulunmayan profesyonel futbolcularımız Deivid, Vederson ve hatta Semih hakkında da benzer girişimlerde bulunduğu malumumuzdur. Sözleşmesi devam eden futbolcular ile alakalı bu tip davranışların "ayartma" olarak nitelendirildiğini ve müeyyidelendirildiğini kendisine hatırlatır hakkında doğmuş ve doğacak yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu ifade ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11671/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
17 yıl
Yarbay

Umarım Semih haberi doğrudur, Aurelio konusunda da daha sonra bir sorun yaşanmaz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Yarbay

AURELİO yuva da mı kaldı


hort


Bu mesaja 3 cevap geldi.
M
17 yıl
Binbaşı

Semih'in sonunu iyi görmüyorum dikkat edin



:
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

AURELİO yuva da mı kaldı


hort



Tehlikeli sularda yüzüyorsun dikkat edersen iyi olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Yarbay

Liverpool maçını hortlatarak siz kaşındınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
:
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

Liverpool maçını hortlatarak siz kaşındınız



Ben birşey hortlatmadım..

Git hortlatanı bul onla konuş.buraya girerek eski konulara up yapma!

diğer konuda şikayet ettim burada da edilmek istemezsin heralde?

Hem siz neden kendi bölümünüzde durmuyorsunuz?

Neden Fb gs topiklerine giriyorsunuz.. Aslında yasaklanmalı herkese. herkes kendi bölümüne girmeli o zaman tartışma olmaz en iyisi olur.

Yönetime bildirilmiştir önce ama yine bildirecem.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
17 yıl
Yarbay

Konu hortlatmak ceza sebebidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ç
17 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

AURELİO yuva da mı kaldı


hort


Okullar açılsa da kurtulsak



S
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Konu hortlatmak ceza sebebidir.


o zaman posbit_le.... nickli arkadaşa da ceza verin kabul edelim o da Liverpool maçını hortlattı ama sen diyorsan çifte standart var o almaz sen alırsın diye bişey diyemem



F
17 yıl
Teğmen

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:


quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

Liverpool maçını hortlatarak siz kaşındınız



Ben birşey hortlatmadım..

Git hortlatanı bul onla konuş.buraya girerek eski konulara up yapma!

diğer konuda şikayet ettim burada da edilmek istemezsin heralde?

Hem siz neden kendi bölümünüzde durmuyorsunuz?

Neden Fb gs topiklerine giriyorsunuz.. Aslında yasaklanmalı herkese. herkes kendi bölümüne girmeli o zaman tartışma olmaz en iyisi olur.

Yönetime bildirilmiştir önce ama yine bildirecem.

bence boyle konusmadan once kendı takımının taraftarlarına konus mne yanı adam gelsın bızım topıkte atıp tutsun ben ses etmiyim sadece ona laf ediyim oldu sen tarafsız olmayı bi dene once gel bjk topikine neler diyolar bi gor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.