Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
290
Cevap
26122
Tıklama
56
Öne Çıkarma
Cevap: ATEŞKES ilan edildi(Barış Pınarı harekatı Bitiriliyor) (4. sayfa)
D
5 yıl
Çavuş

Sırada güvenli bölgenin güvenli bölgesi operasyonu var





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidzwezda -- 17 Ekim 2019; 22:50:58 >

D
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Bu mesaj silindi.
Bir yuzugu yok muydu reisin nesini arastiriyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Yüzbaşı

Bu mektuba normalde müzik notası verilmesi lazımdı, bizimkiler Mr.Pence'ye beyaz çay ikram etmiş olsalar gerek sarayda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

Olm salakmısınız ya? Suriyeye komple girip teroristleri temizliyeceğimizi sandınız? Türkinin hedefi 30 km güvenli bölgeyi temizlemekti onuda aldı. Burada Türkiye kazanmıştır. Fitnelik yapmayın.
derinlik 30 km olabilir ama genişlik hedeflenen düzeyde olmayacak. kobanide,münbiçte kamışlıda hatta tel abyad ve resulayn yakınlarında esad var. 5 gün içinde esadın ve rusyanın diğer yerlere de yerleşmeyeceğini nerden biliyorsun?



B
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: aryuye

Burada ve diğer ortamlarda bu saatten sonra "zaten operasyonun amacı buydu güvenli bölge sağlandı" diyenler olacak. Bu iş öyle değil arkadaşlar. Hangi hayal dünyasında yaşıyor olsanız da, gerçekler ortada. U dönüşü yapmanın yasak olduğu yerden u dönüşü yaparsanız kazaya davetiye çıkarırsınız. Harekat başladığı anda bitene kadar U yapılmamalıydı. Şu an U dönüşü yapıyoruz. Kapımızda IŞİDli militanlar ve Suriye Milli Ordusu militanları. Esad Türkiye'nin aceleci ve dış politikada yalnızlaşan hamlelerinin ardından topraklarından IŞİD'i ve Suriye halkını temelli olarak def etmeyi başardı. Artık asıl Suriye Türkiye topraklarına dahil. Suriye toprakları ise Rusya'nın üssü olmaktan başka bir işleve sahip değil. Kaybettik arkadaşlar. Demografik yapımızı kaybettik. İtibarımızı kaybettik. Demokrasimizi zaten kaybetmiştik, gün geçtikçe acısı daha çok çıkar. Savaş alanında değil ama masada kaybettik. 10 günlük meseleden dolayı da kaybetmedik, 20 yıllık kötüye giden diplomatik ilişkilerimizin sonucu bunlar.
Türkiye operasyona devam etseydi esad ve rusya ile karşı karşıya kalacaktı,Esad dün yaptığı açıklamalarda neredeyse Türkiye’ye savaş ilan etmek üzereydi.Sonucun böyle olacağı belliydi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braVe112 -- 17 Ekim 2019; 23:5:36 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Er

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim insanlara hakaret etmek boş gibi ancak seviyesiz insanların kullanacağı sözcükleri kullanmadan sade ve net bir cevap yazacağım. Türkiye ile ypg sınır komşusudur Türkiye ypg ye her saldırdıpında ypg Türkiyenin bir şehrine bomba atıyor bu da hasara sebep oluyor küçücük bir kızımız o gün şehit oldu Türkiye sınırları içerisinde ekmek almaya giderken bu operasyon devam etseydi daha fazla sivil kaybı yaşanacaktı bundan dolayı yapılan taktik açık ve net azıcık diplomasi ve askeri stratejisi olan bir insan görebilir bunu. Türkiye tek kalem ile güvenli bölgeyi kuracak ve bundan sonrakş harekatlards sınıra bomba gelecek endişesi olmayacak rahat rahat saldıracak... Türkiye bir şey kaybetmedi aksine kazandı ama siz her zaman olduğu gibi erdoğanın her şeyini subjektif olarak eleştiriyorsunuz sorgulama yetileriniz üzgünüm ki kaybolmuş.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Wacom Intuos
A
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi

Benim anlamadığım bir nokta var. Operasyon öncesi hedef 32x444 km'lik alan mıydı? Şimdi ise 32x120 km alan için mi geri çekilme istendi? Eğer öyle ise biz zaten Akçakale-Ceylanpınar arası operasyonlar ile ilerliyorduk. Münbiç, Kobani ve Kamışlı için kesin bir şey yok. Geriye kalan alan ne olacak acaba? O alan da sınırlarımızda tehdit.
Şu 4 sayfadaki aklı başında birkaç yorumdan biri. Tebrikler.
Bu sorunun cevabı burda yok, çünkü kimse haber izlemiyor, operasyonu twitlerden takip ediyor. Operasyonun başlamasına da bitmesinede karşı çıkıp, operasyonun ne için yapıldıgını bilmeyen insanlar toplanmış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Raveka

Amma boş siyaset yapıyorsunuz. İstediğimiz bölgelerde ypg suriye inine sığınıyorsa neden boşuna askerler yüz binlerce dolar para boşuna aksın. İstediğimiz olmuşsa boşuna neden tsk orada Dursun. Siyaset bu, herkes her şeyi söyler
Yazdığını bin kere okusan ağır boş yapanın sen olduğunu anlaman imkansız..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
5 yıl
Yüzbaşı

İnsanlara samimi ve dürüst gelmiyorsunuz. Bunu hiç düşündünüz mü? Bu zamana kadar neredeydiniz? Kaç yıl sınırın karşı tarafından izlendi, şimdi geç olsa da başladık dediniz, birileri geldikten sonra niye durdunuz? Bu işte rezillik kısmı, hepiniz ABD'ye karşı zor duruyoruz diyordunuz, bitecek diyordunuz, ne oldu da frenlediniz? Biraz temizlik oldu, yine risk var, bunu bangır bangır söylüyordunuz zaten. Ülke son dakikada caydı, herkes bunu biliyor, bir sevdikleriniz ve sizler görmek istemiyorsunuz, olay yaşaya yaşaya anlayacaksınız, yoksa algılamıyorsunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 17 Ekim 2019; 23:21:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mertermis2023
K
5 yıl
Yarbay

Güvenli bölge tsk kontrolünde olacakmış.Bir nevi pyd yi sınırımızdan uzaklaştırmış olduk.Saldırırlarsa Türkiye yine haklı duruma düşer.Pyd nin varlığı Rusya/Suriye ile yapılacak bir anlaşmayla bitirilmesi gerekir aslında.Sonuçta onlar da Suriye için bölücü bir güç.Esad'ın bunları isteyeceğini sanmıyorum.Bu savaşın bitmesi için ne gerekiyorsa yapılması herkes için iyi olur.
Yinede kazanan şu an için Türkiye .Çünkü istediği buydu,istediğide şimdilik oldu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @@WP VOLK@N
M
5 yıl
Er

A





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertermis2023 -- 12 Aralık 2020; 16:42:1 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Wacom Intuos
R
5 yıl
Yarbay

S
5 yıl
Onbaşı

Ah be güzel kardeşim söyle madem biriyle tutuştun bir kavgaya dedin ben bunu geberticem karşında ki bir şekilde ikna oldu şartlar yerine geldi sende vazgeçtin bu durumda sen insanların gözünde mantıklı karar veren barış yanlısı birisi olarak görünürsün aksi taktirde bununla yetinmeyip inadını sürdürerek oluşan kaybın büyümesine sebebiyet vererek eline ne geçecek bu mantıkla soruyorum sana R bu işin neresinde haysiyetsizlik neresinde ?




_____________________________

Eski kullanıcı adı: Se7Touch

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pcwolf28
P
5 yıl
Yarbay

:)
< Resime gitmek için tıklayın >

http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=365970



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W
5 yıl
Yüzbaşı

Bir siz temiz ve oyuna karşısınız tabii, haklısınız. Üç tane terör örgütü bizim yüzümüzden dolaştı, sahtekarlık ve inşaatla dönen ekonomiyi biz bozduk, Gezi Parkı eylemlerinde sizin altın gibi parlayan yönetiminiz kıskanıldı, doğrusunuz, ülkedeki denetimsizlik yüzünden insanlar ölünce işin arka planında biz vardık, PYD temsilcisini biz elimizden kaçırdık, siz muhalefetteydiniz, bayrak gönderine paçavrayı siz çekmediniz, hesap soran ve deşifre eden sadece sizlersiniz, bir tane suçunuz yok. Ah şu geziciler ah, sizin gibi elmasların canını yaktı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 17 Ekim 2019; 23:15:20 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mertermis2023
R
5 yıl
Teğmen

Bir işi yaparken herşeyi ölçüp tartacaksın rusya ve rejimi hesaba katamadilar ve iran ı şimdide astana görüşmeleri yok sayıldı bir sorun daha patlak verdi rusya iran ve rejim boşta bütün şehirleri birbir alır ve bir sorun daha pyd de rus ve rejim saflarına geçer



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: müdür727

Bu mesaj silindi.
Mustafa Kemal ile ne alakası var?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >