Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
788
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Atatürk Hakkında Bilinmeyen 2 Kehanet!
M
9 yıl (70 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Atatürk hakkında bilinmeyen 2 kehanet adlı bir video hazırladım youtube kanalımda arkadaşlar. Bu işe yeni girdim ve gerçekten özverili bir şekilde çalışarak elimden geldiğince bu alanda gelişmeye çalışacağım. Ek iş olarak yapmayı planlıyorum elbetteki bu işi ve 2.videomu yükledim. Hem destek olmak adına videoyu beğendiyseniz beğenip abone olursanız sevinirim. Ayrıca nacizane fikir önerilerinizi ve videom hakkında ciddi olarak görüşlerinizi bekliyorum.
Aşağıda verdiğim youtube Linkinden videoyu izleyebilirsiniz..
https://www.youtube.com/watch?v=c_HCJjTefxQ

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrProfX -- 3 Mayıs 2017; 9:17:27 >

A
9 yıl (4578 mesaj)
Yarbay

Kanalın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl (1621 mesaj)
Yüzbaşı

Olsun



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl (1155 mesaj)
Yüzbaşı

hurafelerinize Gazi Paşayı alet etmeyin

madem bilinmeyen sen nerden biliyorsun ?
kaynak diye müzik sayfası koymuşsun
bedevinin fal baktığı nerde görülmüş duyulmuş

yalan dolan



G
9 yıl (5247 mesaj)
Yüzbaşı

Analın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl (3740 mesaj)
Binbaşı

Dislike ini verdim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl (70 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Sizin yapacağınız yorumlardanda bu beklenir. Altı , üstü insan gibi bi değerlendirme istedik ulan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl (6875 mesaj)
Yarbay

Uza




Bu mesajda bahsedilenler: @MrProfX
M
9 yıl (70 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Eskiden buralar böyle değildi. Eywallah yerine göre trollenir gülünür eğlenilir. Burda kim ne zaman bi kanal açtım beyler bi yardımcı olun yada video yükledim nasıl olmuş diye fikrinizi sorunca;
Kanalın
Hayırsız
Olsun
yazmayı marifet zanneden insanlarla dolmuş burası. İnsanlara yol göstermeyi , yardımcı olmayı , fikir paylaşmayı unutmuşsunuz. Biliyorum yine bu yazdığıma biri çıkıp saçma sapan bir cevap verecek ve kendince beni bozduğunu yada beni aşağıladığını vs. zannedicek. Ama ben sadece birkez daha bu kişi için biraz üzülecek, birazda güleceğim :). Yani diyeceğim o ki arkadaşlar burası bir forum ve forumu 2000'li nesiller ele geçirmeden önce burası bir yardımlaşma platformuydu. Biliyorum o insan evlatları hala buradalar , ama aktifler ama değiller orasını bilmiyorum. Belkide onlarda benim gibi uzak kalmak istemişlerdir forum inci sözlüğe dönüşmeye başladıktan sonra. Belkide yönetici arkadaşların artık bu duruma bir el atması ve forumun dayanışma , fikir paylaşma ve yardımlaşma yeri olduğunu bazılarına hatırlatması gerekiyordur. Neyse ne , iyi forumlar ;)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrProfX -- 20 Mayıs 2017; 1:42:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl (70 mesaj)
Er
Konu Sahibi

sen kalkta ben yatam ataam




Bu mesajda bahsedilenler: @MrProfX
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.