B

Binbaşı
15 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
311 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
6 ay
High Power element Smart 750W PSU\u0027dan kesik kesik tiz bir \"bip\" sesi geliyor
Güç kaynağı, High Power element Smart 750W 80+Bronze. 6 yıldır aşağıdaki sistem ile çalışıyor.

XG2703-GS
LC27JG50.
2600X.
GTX1080.
D41 2x8 3200.
TUF X470.
570X Cristal.
NZXT X52.
ASX8200pnp 2TB.
850 Evo 250GB.
Seagate 4GB 7200.

Bilgisayarın çalışmasında, oyunlarda, stres testinde herhangi bir arıza belirtisi olabilecek bir işareti yok. Bilgisayar yük altında değilken veya yük altındayken fark etmez, 3 saniye aralıklarla oldukça tiz ve dikkat edilmez ise duyulması zor bir ses güç kaynağından geliyor. Çoğunlukla ses devam ediyor, ara ara kesiyor tekrar başlıyor.


https://www.youtube.com/watch?v=1IUqZJgkKWs


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
B
6 ay
ASUS TUF X470 anakartın arka yüzeyinde renk değişimleri var
Görseldeki gibi kararmalar oluşmuş. Elimle dokununca azaldılar. Bir koku da mevcut bu alanda. Fakat bilgisayarın çalışmasında bir anormallik yok. 10 dakika stres testinde de bir sıkıntı yaşanmadı.
Bilgisayar 6 yıllık. Sistem konfigürasyonu 2. görselde mevcut. Güç kaynağı zarar vermiş olabilir mi bileşenlere? Teşekkürler

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
B
2 yıl
ALINIR Ankara Bir Delinin Hatıra Defteri Erdal Beşikçioğlu 2 adet yan yana bilet arıyorum
Satmayı düşünen arkadaşlar ulaşabilir mi?
B
3 yıl
LED kablosunu nereye takacağım
B
4 yıl
Photoshop ile ufak bir yazı silmem lazım
Kendim batırıyorum sürekli. Yapabilirim diyen varsa yazabilir mi özelden
B
4 yıl
Turk Telekom beni nasıl oyuna getirdi gelin anlatayım
Taahhüdüm bitmeye yaklaştığı için 16.05.2020 saat 17.53 de Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım. Taahhüdümün bitmeye yaklaştığını teklifleri öğrenmek istediğimi söyledim. Bana Eşsiz 4GB tarifesinde %20 indirim göründüğünü telsiz kullanım ücreti ile birlikte 35 liraya yararlanabileceğim söylendi. Kabul ettim. İşlemleri yaparken arkadaş sizin taahhüdünüz bitmemiş bitmesine 6 gün var o yüzden ben size %20 indirimi tanımlayayım ama taahhüd veremiyorum onu ayın 23'ünde arayarak verin 35 liradan kullanırsınız dedi. Peki dedim %20 indirim için onayımı aldı.

23.05.2020 saat 10.46 da taahhüd vermek için aradım. Taahhüdünüz 22.05.2020'de bitmiş. %20 indirim ile Eşsiz 4GB tarifesini aylık 35 liradan 12 ay olarak işleme alıyorum onaylıyor musunuz denildi. Onaylıyorum dedim. Ondan sonra ise zaten eski tarifemin Eşsiz 4GB olduğunu bu yüzden sistemin tarife yenilemesine izin vermediğini söyledi. Demin taahhüdünüz 22'sinde bitmiş diyen müşteri temsilcisi zaten taahhüdünüz yenilenmiş aylık 56 liradan kullanabilirsiniz diye geçiştirmeye çalıştı.

Ben 16'sında taahhüd onaylamadım. Bana söylenen şey ile başıma gelen şey çok farklı. Ya zaten VERMEDİĞİM taahhüdü bozun ya da Eşsiz 4GB tarifesini 35 liradan hattıma tanımlayın. Sorunum kısa süre içinde çözülmezse THH'ye başvuracağım. Konuşma kayıtları ortada açın dinleyin.
B
4 yıl
Kawai KDP110 bir sorun hakkında yardım
Sorun fotoğraftaki gibi tahminim %20 lik bir fark var tuşlar arasında bütün tuşlar sağdaki hariç normal.

Ankara'da garanti servisinin olmadığını, İstanbul'a piyanoyu yollamam gerektiğini söylediler. Şu sorun için koca aleti Allah'a emanet yollamak istemiyorum. Size danışmak istedim

< Resime gitmek için tıklayın >
B
4 yıl
Çok sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre
Bir kardeşimize yetkiyi verecekmişiz, ondan sonra bu faizle, dolarla, euro ile nasıl uğraşılır bize gösterecekmiş arkadaşlar evet kesin bilgi yayalım
B
4 yıl
Yabancı Dizi/Film izledikten sonra gelen bunalım depresyon
Belki peşinen yargılayacaksınız ama yazayım.

Bu dizilerden filmlerden bazılarını izledikten sonra büyük boşluğa düşüyorum. İzlediğim dizide yaşınılan ülkenin doğası, mimarisi ve ilişkiler bahsedilen konuları duyduktan sonra kendi hayatıma dönünce adeta şoka uğruyorum.

Benim ülkemin mimarisi, yaşadığım şehrin doğası, benim ilişkilerim. Her gün maruz kaldığımız bu ülkenin dertleri, bir giriyorum konularda damat, siyasi partiler, çaresizlikler, yozgat'taki dede, bilmem nerdeki karantinadan kaçan adam, polise tükeren amcalar, darbeler, yolsuzluklar...

Bir tokat gibi çarpıyor insana yaşadığı yer ve kendi hayatı.

Biliyorum sonuçta bunlar birer dizi,film. Kurgu sonuçta fakat işte kurgu olmayan bir çok gerçeklik de var oyuncuların yaşamları vs.

Bu ülkelerden birine gitmek,orada yaşamayı artık ciddi bir şekilde düşünmeye başladım.

Oraya gidince dizilerdeki gibi vs yaşamayacağımı biliyorum fakat buradan çok daha iyi olmayacak mı diye de düşünüyorum.

Ne hissettiğim umarım size de geçmiştir...
B
4 yıl
RTX 3000 Serisi hakkında
PS5 9TF ile hayal kırıklığı yarattı. Sony de hiç değişim yok öpmeye devam ediyor müşterisini. LG CX48 de 12bin liradan gelecek iyice soğudum.

Acaba RTX 3000 serisi ne zaman çıkar? Konsola vereceğim paraya ekran kartımın parasını ekleyip 3080 almayı düşünüyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.