Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1106
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS X550V Ekran Kararması
S
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Laptop'u geçen hafta aldım fakat bilgisayarda bazen ekran gidiyor. 1-2 dk işlem yapmayınca pc sanki kendisini uykuya alır gibi ekranı kapatıyor fan falan çalışıyor ama ekran siyah ekranda kalıyor.Sebebi ne olabilir garantiye götürmem gerekir mi?



A
8 yıl
Yarbay

Biostan intel grafik islemcisini kapatın...enable ise disable yapın



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam o ayarı bulamadım biosta. Kararmanın sebebi bundan olabilir mi? Birde bugün laptop kitlendi kendi kendine harddiskten şüphelenmeye başladım.




Bu mesajda bahsedilenler: @awaqado
A
8 yıl
Yarbay

güvenli modda açıp gözlemleyin



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Yarbay

yeni ise sorun büyük ise değişim iteyebilrisniz



T
8 yıl
Yüzbaşı

Güç seçeneklerinden ayarlayabikiuorsunuz onu. İsterseniz 10 dk yaparsanız istersen 2 saat. Güç seçeneklerine girin değiştirin ayarı



T
8 yıl
Yarbay

X550V serisinde sorun var ben 2 kez değişim yaptım servisten, 2 side donuyordu ekran kararma falan olmuyordu ama durduk yere donuyordu ve fan çılgınlar gibi dönmeye başlıyordu kilitlenip kalıyordu. Açma kapama tuşuna uzun süre basarak kapatıp açıyordum ancak öyle düzeliyordu. Bu seri için asus'u aradım kronik bir sorunu olup olmadığını sordum yok dediler ama bence bu seri sorunlu. Son kez bir daha deneyeceğim buda sorunlu çıkarsa bunuda gönderip paramı iade alacağım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooBy -- 11 Şubat 2017; 19:0:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.