Merhabalar Asus n50 serisi laptop sahibiyim. laptopun şarj adaptörü bozuldu. asus servisi aradım herhangi bi sorun yaşamadım ulaşma konusunda aradım hemen açtılar sanırım o sorun halledilmiş. Fakat bana şarj aletiyle beraber illa laptopu da gonderceksin diyolar nasıl iş anlamadım belki şarj aletinin girişinde sorun olabilirmiş. sizce ne yapmam gerekir gondersem mi şimdi gonderdiğimde 1 ay laptopsuz kalırım yoksa yeni bi şarj aletimi alsam bide bu gonderme işi nasıl oluyo herhalde bi şarj aleti için laptopa format atmazlar diye dusunuyorum ama oyle bi sorun olur mu? bu konuda bilgisi olan var mı acaba??
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Asus n50 serisi laptop sahibiyim. laptopun şarj adaptörü bozuldu. asus servisi aradım herhangi bi sorun yaşamadım ulaşma konusunda aradım hemen açtılar sanırım o sorun halledilmiş. Fakat bana şarj aletiyle beraber illa laptopu da gonderceksin diyolar nasıl iş anlamadım belki şarj aletinin girişinde sorun olabilirmiş. sizce ne yapmam gerekir gondersem mi şimdi gonderdiğimde 1 ay laptopsuz kalırım yoksa yeni bi şarj aletimi alsam bide bu gonderme işi nasıl oluyo herhalde bi şarj aleti için laptopa format atmazlar diye dusunuyorum ama oyle bi sorun olur mu? bu konuda bilgisi olan var mı acaba??
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.