Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1449
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus Sabertooth Anakarta 1866 mhz ddr 3 ram çalıştırma YARDIM ???
B
14 yıl (27 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Sabertooth p67 r3 anakartım mevcut 1866 mhz ram destekliyor diye aldım ve buna uygun da kingston hyperix 4 gb ddr3 1866mhz ramide aldım.

windowsa geçince 1333 mhz olarak görüyor biosdan 1866 frekansına ayarlıyorum kapatıp açınca yine oto 1333 e düşüyor veya görüntü gelmiyor gibi garip şeyler mevcut.

Beyler sizler gibi anlamıyorum bu pciden bir ka. topic bakındım fakat terimlerden ötürü çarpan fln dediğiniz için anlıyamadım.

Bunu anlamıyan birine anlatır gibi ve garip terimler kullanmadan anlatabilcek biri varsa teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.



saygı ve sevgilerle...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
14 yıl (480 mesaj)
Yüzbaşı

dostum kasanın yan kapağını aç
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_2011/SABERTOOTH_X79/
resimlere dikkatli bakarsan sağ üst köşesinde memory ok yazan bir tuş var. bir kez basman yeterli.ramleri anakartının tanıması gerekiyor sonrasında
2. si al suite ile istersen overclok yaparsın istersen normal değerlerinde kullanırsın bildiğim kadarıyla sadece işlemcin üzerinde oynayabiliyor anakartın. al suite i açtığında autorun yazar sol kısımda. ona tıklarsan sistemini normal değerlerde çalıştıracaktır yani fabrika çıkış ayarlarına atomatik dönecektir.
ve en son windows deneyim dizininde ramlerin kaçlık gözüküyor ? işlemcinin çalışma frekansı 1333 mhz olabilir, karıştırmış olma ihtimalinde var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.