Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
2743
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus Rog Pugio II wireless sorunu
T
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, mouse'u yeni aldım fakat 2.4ghz wireless şeklinde kullanmak istediğimde imleç donuyor yada takılıyor fakat kablolu veya bluetooth olarak çalıştırınca sorun oluşmuyor. Windows 10 üzerinde kullanıyorum, acaba sorun nedir bilgisi olan var mı, windows 10 kaynaklı bir problem olabilir mi? Ona göre iade etmeyi düşünüyorum eğer sorun mouse kaynaklı ise.



S
3 yıl
Yüzbaşı

merhaba,aynı hata bendede var çözemedim kabloluda sorun yok up diyelim



T
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İade talebi oluşturdum ben, başka pc de de denedim sorun aynı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Yüzbaşı

yazılımıda güncelledim sorun devam ediyor bakalım bende iade etcem herhalde




Bu mesajda bahsedilenler: @T|G
Y
3 yıl
Onbaşı

Aynı sorun bende de oluştu, yazılımdandır diye düşündüm. Sildim iyice yazılımları, tekrardan deneyip buraya yazacağım. Sorunu yaşayan kişilerde yazılımı yüklü mü? İki adet yazılım kurmuştum, ikisini de silip doğru yazılımı https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/Utility/ROG_Armoury_v30044.zip temiz olarak kurunca bende düzeldi gibi şu anlık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunusemre0101 -- 12 Mayıs 2021; 15:17:3 >

Y
3 yıl
Onbaşı

S
3 yıl
Yüzbaşı

onu bende yaptım olmadı ,youtubeda var aynı soruları yaşayanlar bazı serilerde var bu sorun




Bu mesajda bahsedilenler: @Yunusemre0101
O
3 yıl
Yüzbaşı

Fareyi yeni aldım, yazılım güncellemeden önce yoktu yazılımı güncelleyince başladı meret ne yapsam iade de etmek istemiyorum

Edit : başka porta taktım düzeldi bu sefer scroll tuşu 2 defa kaydırmazsam algılamamaya başladı kabloya tak çıkar yaptım o da düzeldi. Teşekkürler asus böyle sorunsuz ürünlerin için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogami -- 14 Mayıs 2021; 1:56:51 >

T
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben bütün portları denedim değişen bir şey olmadı. Yazılım güncelledim olmadı. İade kaydı oluşturdum.



Y
3 yıl
Onbaşı

Benim sorunum modemden kaynaklıydı sanırım, modem kasanın arkasına bitişik olduğundan yapıyordu, ön porta taktım ve düzeldi 3 gündür sorunsuz kullanıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben ürünü iadeye gönderdim. Yeni ürün gönderiliyor bazı serilerde sorun var belli ki.



S
3 yıl
Yüzbaşı

sonuç yazayım ben para iadesi yaptım,sorun çıkıyor sonra



T
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben ürün değişimi yaptım yeni gelen mouse'ta herhangi bir sorun yok. Firma hemen ilgilendi İtopya'dan almıştım firmalar artık o kadar çok işi yokuşa sürüyorlar ki olması gereken şeylere şaşır olduk.



K
3 yıl
Yarbay

Aynı sorun bende de mevcut kasanın arkasına takınca problem yaratıyor. modem vs. yok alıcı uzaklaştığı için yarım metreden seke seke görüyor. Bakalım öne takınca sorun yok.. Ama bu sekilde de kullanmak zorunda olmak saçma. Eski serileri bilerek mi kitliyor müşteriye itopya acaba.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Yüzbaşı

bence değişim veya iade edin


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KURSAD.
K
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: selimcu

bence değişim veya iade edin
İade talabeinde bulundum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
2 yıl
Binbaşı

iade ettinizmi hocam ?

bende yeni aldığımda 2.4 ghz alıcısını görüyordu bazen usb aygıtı tanınamadı uyarısı veriyordu. tak çıkar yapıyordum sonra hepten gitti hiç görmemeye başladı. bazen takıyorsun görüyor sonra gidiyor. bluetooth ve kablolu olarak kullanmak zorunda kaldım. defalarca driver kaldırıp kurdum düzelmedi bende sıfır ürün arızalı çıkar diye düşünmedima rızalıymış. servise gönderdim değişim oldu yenisi geldi.tamame sorunsuz 2.4 ghzde kullanıyorum aylardır. bluetoot ta kabloluda 3 şekildede kusursuz çalışıyor.

ama bu sizdeki problemlerinde olması mouseun üretiminde sıkıntılı olduğunu gösteriyor. şansıma 2. mouse kusursuz çıktı kullanıyorum. tuhaf bişr mouse gerçekten. steel seriesten geçtim hangisi dersen steel series gibisi yok dünyada sanırım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 3 Şubat 2022; 10:53:49 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KURSAD.
2
2 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
arkadaşlar bu mouse u aldığımdan beri aygıtlarda hem klavyelerde var hem gamepad listesinde var. Yav sen mouse musun gamepadmisin klavyemisin arkadaş. bazı eski oyunlarda kolu görmüyor bundan şüpheleniyorum. sizdede böylemi. kaldırıp tekrar taktığımda yeniden böyle ekleniyor. oyun kumandalarının altında fotoda görünen mouse filter 1 ve 2 olarak iki aygıt var o da buna ait. driverlarıda bir saçma arkadaşlar armoury crate düzgün çalışmıyor ne kalvyede ne mouse ta. sizdede aynımı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 3 Şubat 2022; 11:6:0 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 yıl
Er

Aynı problem bende de mevcut, yabancı bir forum sitesine de yazdım cevap veren olmadı. Sırf bu mouse yüzünden Elden Ring oynayamıyorum. Steam bile ROG Pugio II mouse'u gamepad olarak görüyor. Yeni firmware güncellemesi geldi ama yine çözülmedi sıkıntı. Bir şekilde yabancı ASUS desteğe ulaşıp problemi iletmek lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yorkashton
2
2 yıl
Binbaşı

oyunlarda problem olmuyor ama çoğu oyunda gamepad olarak görüyor. saçma olan şeyde bir tane değil 2 tane game pad. hatta birsürü cihaz varmış gibi ekli pc de. anlamadım sen alt tarafı bir mouse sun mouse olarak görün. 50 tane aparatmış gibi pc de yüklü duruyor. armory crate de çok kullanışsız bi program yani ne zaman girsem hantal hep güncelleme hep birşeyler. o da çok alengirli. ama memnunum mouse tan da boyutu ve ekstra 4 tuşu ve tip olarak en güzel mouse lardan. kronik sorunlu bir mouse ama değişimden sora gelen ürün sağlam çıktı problemsiz kullanıcam sanırım. ilki arızalıydı


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Streewy