Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
352
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS MAXIMUS FORMULA
İ
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

yeni asus maximus formula x38 ile beraberinde yeni bir sistem topladım ufak bir sorunum var kigston HYPERX KHX6400D2LLK2/2G 2GB 800MHz DDR2 Non-ECC Low-Latency CL4 (kit of 2) 4-4-4-12 2.0V bellek kullanıyorum CPUZ veya EVEREST ile baktım zaman remlerin deyerleri 5-5-5-15 667 mhz olarak gözüküyor bios tan manuel olarak 4-4-4-12, 800 mhz, 2.0V nerden yapabilirim saygılar..........



S
17 yıl
Yüzbaşı

dostum biosta vardı ben o karttan iade ettim. hatırlamıyorum.X38-DQ6 tercih etseydin keşke hem bios tan hemde windowstan değerlerle oynamak çok kolay ve stabil oluyor.Yabancı sitelere baktığında Dq6 formülayı geride bırakıyo zaten.problemin için netten araştır bence..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

hangi kartı kim neyi tercih edecek ayrı bir konu tamamen zevk meselesi aynı şekilde ayarları bios ve windows üzerinden oynanabiliniyor maximis formulanında ama bunu nasıl yapacam yanlış birşey yapmak istemiyorum sadece remleri deyerlerinde çalıştırmak istiyorum 800 mhz olarak saygılar.......


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar yardım.............


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl
Teğmen

emin olamamakla birlikte bios ta advenced mensünün altında ram mhz değerlerini kontrol edebilirsin, yine bu menüden alt tarafta chip configuration benzeri bişey olması lazım gecikmeleride sanırım ordan yapabilirsin ki tekrar söyliyim emin değilim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
17 yıl
Yarbay

Maximus Formula Gözboyama asılı P5E

ama gelmiyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.