1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Asus GTX760 DirectCU II O.C. : 661 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html
Asus R9 280 DirectCU II TOP : 663 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-280-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
Nvidia sürücüleri bakımından gözüme daha cazip geliyor. Siz ne önerirsiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.