Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
389
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus A6VM - Sorun
A
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba ben Asus A6VM Notebook kullanıcısıyım. Yaklaşık 2 gün önce Windows Update yaparken mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Ve bilgisayarım kendini resetledi. O hatadan sonra bilgisayarımda gariplikler olmaya başladı. Sanırım hard disk zarar gördü. Bilgisayarda herhangi bir işlem yaparken donup kalıyor. Power tuşuna 5 saniye basılı tutarak kapıyorum. Tekrar açmaya çalıştığımda garip bir ses geliyor ve ekrana hiç görüntü gelmeden kapanıyor. Birkaç dakika bekledikten sonra tekrar power tuşuna basıyorum, bilgisayar açılıyor. Fakat yine birkaç dakika sonra donup kalıyor. Sürekli bu işlemleri tekrarlayarak kullanmaya çalışıyorum ama tabiki sürekli donup kaldığı için kullanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu arada format attım. Recovery CD ile fabrika ayarlarınada getirdim. Ama sorunum hala devam ediyor..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 15 Ocak 2008; 12:06:53 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Teğmen

Sevgili dostum nedenını bende bılmıyorum ama aynı sorun bende de var..bende a6vm kullanıyorum..recovery cd ıle format attım duzelmedı..xp cd buldum formatı gecırdım:) sorun kalmadı..ama nedenını bende bılmıyorum belkı ısıne yarar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.