A

Teğmen
13 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
ALFA ROMEO KULLANICILARINA TEKNİK DESTEK...
Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır DH üyeliğim var. Fakat malum işlerden ötürü pek fırsat bulup girme imkanım olmuyordu. Amaç bilgi paylaşımı ve yardımlaşma olunca her zaman ki gibi harekete geçmek istedim.

İsmim Nickimden belli olduğu gibi Anıl..

Alfa romeo Lancia Chrysler Jeep Fiat grubu altında toplandı biliyorsunuz. Bende Bu markaların teknik eğitimlerini bulunduğum yetkili serviste arkadaşlara vermekteyim. Gerek teorik olarak gerekse Pratik olarak arıza teşhisi ve çözümüne yönelik destek vermekteyim. Siz Alfa kullanıcılarının karşılaştığı problemlere destek olmak için konu başlığını açıyorum.

Belirtmek istiyorum Hiçbir Maddi çıkar amacım yoktur. Türkiye'de bayii ağımızda sizlere zaten en iyi şekilde hizmet verilmektedir. Burdan yardımcı olabileceğim kadar yardımcı olmak isterim..

Hepinize selamlar..
A
13 yıl
IPHONE 4 Alımı hakkında yardım..
Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, suan ıphone 3gs 32 gb kullanıyorum.. son zamanlarda ıphone 4 tutkum benı almam konusunda dürtmekte :)

Sormak istediğim şey şu bir cihaz buldum amerika app store dan alınmış, gevey simfree kullanıyo ve tüm hatlarla çaılştığı söyleniyor. 4.1 versiyon yüklü ve jailbreakk işlemi yapılmış durumda, sizce bu ccihaz alınır mı ? bu pasaport kayıtlı cihazların kapanma olasılıgı var mı? alırken dikkat etmem gereken birşey var mı? acilen bu sorulara cevap bulmam gerekiyor çünkü gidip alıcam..

Kısacası ne gibi sorunlar yaşarım en kötüsünde..

şimdiden teşekkür ederim herkese..
A
16 yıl
Motorlu Çanak kurulumu ve UYDU alıcı tavsıye....
Merhaba arkadaşlar Dreambox hakkında bilgi almak için bi konu açtım.ama Ayrıca boyle bı dusunce de var kafamda Bu Konuda da yardımcı olursanız fıkır sahıbı olucam...

Şimdi evde 2 lcd tv var.1 de mutfakta normal tv var. ben hepsınde uydu yayını almak istiyorum.Bunlar için ayrıca uydu receiver almam gerekiyo sanırım..Bu konuda Hangı marka tavsıye edersınız..Kullanıcagım recevier'ın biri Özellikli olması gerekiyo Bu Şifreli kanalları seyretmek ıcın Program fılan yuklenmesı gerekıyomus sanıyorum.Bu konuda En kolay kullanımlı ve içeriğine en kolay ulaşabılecegım marka Hangisidir?

Ayrıca Motorlu çanak almak istiyorum.Fakat aklıma takılan bı durum var.Bir motorlu çanağı Birden fazla Uydu receiver ında Kullabilirmiyim? Yani Motorlu çanakların İşlemi nasıl gerçekleştirdiğini de bilmiyorum Ama istediğim uydudan yayın alabılecegım gıbı bısey soylendı bana..ama Sonuç olarak ben tek motorlu çanağı birden fazla receiver a bağlayabilirmiyim ve bağlarsam her iki receiver ı aynı anda açıp farklı kanalları kullanabılırmıyım?

Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..
A
16 yıl
Dreambox Hakkında Bilgi Lütfen...
Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için Şimdiden Çok teşekkür ederim Kafam Çok Karıştı Cidden Bu konuda beni aydınlatırsanız Rahatlamak istiyorum...

Hemen Konuya geleyim.Şimdi ben Evde uydu sistemi kurmak istiyorum.Şuan Evde 2 Adet samsung full Hd lcd tv Var..Biri saloN diğeri yatak odasında Şuan her ikisine de Dectron 95000 serisi uydu alıcısı mevcut.Tek çanağım var ve bu çanaktan Çift çıkışla Her iki tv de turksat ı seyredıyorum..

Gelelim istediğim duruma Şimdi bu konuda ben bi geliştirme yapmak istiyorum.İnternette dream box uydu alıcılarıyla ilgili pek çok sey okudum.Ve kafamı karıştırdı.Hemen bununla ılgılı sorularımı sorayım

1) dreambox Uydu alıcısı Çanak anten kurulumuna ıhtıyaç duyuyo mu?
2) Dreambox uydu alıcısı internet uzerınden yayın yapıyomus sanırım.. Bunun için sürekli nete bağlı olması mı gerekiyor?
3) Dreambox alıcısında tüm kanalları seyredebılıyomuyuz? ( kast ettiğim kanallar Nette yazdıkları gibi Digitürk - dsmart - Discovery - animal planet - Lig tv - ve ulusal kanallarımızıN yANINDA dİğer kanalları seyretmeye olanak tanıyor mu?
4) Dreambox a çanak anten kurulumu ıhtıyacı varsa Tek çanak iş görür mü ?
5) Bu yayınları internet uzerınden alıyosa çanağa gerek yok deniliyo doğru mu?
6) Bir dream box kutusuyla 2 tv de izleme yapılır mı?
7) Dream box da Hd yayını izlenebiliyo mu?
8) Dream box ta kart paylaşım ücreti veriliyomus Yukarıdakı tum kanallar için Kart paylaşım paketi mevcut mu? Mevcut oldugu soylentılerı dolanıyo nette...!
9) Dreambox Çok karışık Bi içerik gibime geliyo sizce Başarabilirmiyim :)

Yukarıda kı sorular cıdden başınızı agrıtabılır ama İnanın bunlara ihtiyacım var sonuçta Ciddi bir Maliyet var ortada Yardımlarınız ve bilgileriniz için Şimdiden teşekkür ederim.....
A
16 yıl
N95 8 gb Film İzlemek...
Sevgili arkadaşlar Öncelikle heyecanımdan ötürü başlığı yanlış bir yere açtıysam Özür dilerim.Bugün Cihazı aldım..

Sormak istediğim Bu cihazda Avi formatlı film ve divx formatlı film izlemek istiyorum..

Bununla ilgili kısa araştırmalarım sonrasında smart movie player diye bir program buldum..

Bunu bılgısayarıma ındırdım fakat telefona nasıl yuklemem Gerekıyor..!

Tarif etmeniz mümkün mü? Ayrıca farklı bir program var mıdır?Tavsiyeleriniz var mı?

Bu programların telefona nasıl kuruldugunu bilmiyorum?

Telefonlarla ilgili film paylaşımı da yapmak istiyorum.Ararken gördüm..Belki işinize yarayabilir..!

http://www.pain-board.com/board.php?boardid=118

Şimdiden yardımlarınız ıcın teşekkür ederim Arkadaşlar...
A
17 yıl
windows xp hata uyarısı YARDIM LUTFEN...
Arkadaslar windows xp service pack2 kurulu laptobu actıgımda hata uyarısı alıyorum uyarılar aşagıdadır Nedenlerını bılmıyorum Yardım edersenız cok sevınırım Sorun benı uyuz etmeye basladı :(


http://www.shared-admin.com/new_array2.php?randnumba=89593&uptime=1

http://www.shared-admin.com/new_array2.php?get_tst=666&randnumba=176000&uptime=2
A
17 yıl
AsıL Terör PKK Mı? Yoksa Türkiye Cumhuriyetini Yöneten Zihniyet Mi!!! Kararı Siz verin...
ÜLKEMİZ HER GEÇEN GÜN YABANCI SERMAYELERİN ELİNE BIRAKILIYOR...!!!

ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BUGÜN TERÖRİZME YATAKLIK EDEN ÜLKELERİN DOLAYLI YÖNDEN ELİNE BIRAKILIYOR...!!!

ÖZGÜR İFADE VE TARAFSIZ HABERCİLİK OLARAK ADLANDIRILAN MEDYA ÖRGÜTLERİMİZ İÇTEN İÇE EMPERYALİST KÖPEKLERİNE SATILIYOR...!!!

TÜRKİYE CUMHURİYETİNE AİT EKONOMİMİZ İÇİN ÖNEMİ OLAN BANKALARIMIZI YABANCILARIN ELİNE BIRAKIYO...!!!

TÜRKİYENİN TELEKOMİNİKASYON İHTİYACINI ELİNDE TUTAN KENDİ KURULUŞUMUZU ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BİRİLERİNE SATIYORUZ...!!!

ÜRETİM FAALİYETLERİMİZE FIRSAT VE IMKAN YARATMAZKEN YABANCI MARKALARIN ÜLKEMİZE GİRİŞİ İÇİN TEŞVİK İMKANI SAĞLIYORUZ...!!!

MİLLİ İRADEYİ VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ İFADE EDEN MECLİSİMİZE KÖPEKLERİ SOKUYORUZ...!!!

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETİNİN TASMASINI TAKTIĞI KUKLA GİBİ OYNATILMAYA FIRSAT VERİYORUZ...!!!

YILLARDIR TEK TEK VATANI MİLLETİ UĞRUNA ÖLEN BİNLERCE ŞEHİTİMİZİ UNUYOR,BİR ANDA 30-40 ŞEHİT VERDİĞİMİZDE HEPİMİZ MİLLİYETÇİ OLUYORUZ...!!!

TERÖR ÖRGÜTÜNE YATAKLIK EDEN İNSANLARI BAŞKENTİMİZDE ÖNEMLİ YERLERDE GÖREVLENDİRİYORUZ...!!!

ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ HİÇE SAYARAK SIRF POLİTİK AÇIDAN DİPLOMATİK ÖNEM TAŞIYOR GEREKÇESİYLE AKILALMAZ KARARLARA İMZA ATIYORUZ...!!!

TÜRKİYE CUMHURIYETININ DIŞ BORCU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR..( çünkü biz hala ülkemizin soyulmasını keyifle seyredıyoruz...)...!!!

ÜLKEMİZDE İŞSİZLİK ARTMIŞ,KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GELİR'İN 3 KAT DÜŞÜĞÜNE TALİM OLUYORUZ...!!! (çünkü paraya doymayan ülkelerin casuslarını etrafımızdan çıkaramıyoruz )...!!!
MERKEZİ İRADEMİZİ AVRUPA BİRLİĞİNİN ELİNE VERMİŞİZ..NE DERLERSE ONU YAPIYORUZ...!!!

BİR KIBRIS SORUNUNA DAHİ ÇÖZÜM YOLU BULAMIYORUZ...!!!

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ASIL KORUYUCULARI OLAN KOMUTANLARIMIZIN SÖZLERİNİ HİÇE SAYIYORUZ...!!!

AVRUPA BİRLİĞİNE GİRELİM DERKEN YAKINDA TÜRK BAYRAGININ OLMADIGI BI ULKEDE YAŞAMA DOĞRU İLERLİYORUZ...!!!

TÜRKİYENİN GAZ VE MADENLERİNİ ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BAŞKA TOPLUMLARA YOK PAHASINA HEDİYE EDİYORUZ...!!!

HATIRLA GÖNÜLLE SİYASI BİLGİSİZLİKLE,POLİTİK APTALLIKLARLA ANLAŞMALAR YAPIP KENDI ALEYHİMİZDE KARARLAR ALIYORUZ...!!!

2004 YILINDA KIŞIYE ÖZEL SIGORTA ADI ALTINDA YABANCI SERMAYELERDEN 100 MILYON DOLAR LIK PARA SOKULMASINA GÖZ YUMUP,BUNU YAPANLARA IZIN VERMEK YERINE HESAP SORMAMIZ GEREKIRKEN 2007 YILINDA 295 MILYON DOLAR OLARAK GERI ODUYORUZ...

ERMENİ HESAPLAŞMALARI SIRASINDA ÜZERİMİZE GELEN ÜLKELERE SİYASI AÇIDAN CEVAPLARINI VEREMIYOR..YAPILAN GİZLİ ANLAŞMALARLA HALKA DUYURMADAN ÖNLERİNDE BOYUN EĞİYOLAR...




BUNLAR BENIM AKLIMA GELEN ARAŞTIRDIĞIM,KENDİ ÖZGÜR İFADELERİMLE ELE ALDIGIM DÜŞÜNCELERDİR...TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAKLARI UZERINDE HER GEÇEN GÜN YAPILAN GİZLİ ANLAŞMALAR ARTIK BİTSİN..ARTIK UYANMA ZAMANI... HERKES KENDI DÜŞÜNCELERİNİ ÖLÇSÜN BİÇSİN,OLANI BİTENİ DÜŞÜNSÜN!!!NEREYE DOĞRU GIDIYORUZ GORSUN ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜN ARTIK BÖLÜNDÜĞÜNÜ GÖRSÜN..Yüce öNDER M.KEMAL ATATÜRK'ün bize EMANET ETTİGİ BU ÜLKEYE SAHİP ÇIKMAK İÇİN KİM NE VEREBİLİR Bİ DÜŞÜNSÜN...BIRAKALIM ARTIK ÖZENTİ OLMAYI!!! ÜLKEMİZİ SATANLARIN KARŞISINA CIKALIM..BİZİM ÜLKEMİZ AMERİKANIN DEĞİL,BİZİM ÜLKEMİZ AVRUPA BİRLİĞİNİN DEĞİL,BİZİM ÜLKEMİZ İNGİLTERENİN DE DEĞİL,BİZİM ÜLKEMİZ ÜÇ BEŞ İT'in,SATILMIŞ KÖPEKLERİN HİÇÇ DEĞİL....BİZ FATİH'İN TORUNLARIYIZ,DÜNYA'ya HAKİM OLABİLEN TEK TOPLULUĞUZ...! BİZ KURTULUŞ SAVAŞINDA ÜLKEMİZİ KURTARMAK UĞRUNA BİNLERCE ŞEHİT VERDİK..BÜTÜN DÜŞMANLARIMIZI ÜLKEMİZDEN DEFETTİK.BİZ BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİK..BİZİM ÜLKEMİZİ BU HALE GETİREN ZİHNİYETLERE LANET OLSUN...ARTIK UYANIN!!! HEPIMIZIN KİMLİĞİNDE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI YAZIYOR...HEPİMİZ BU TOPRAKLARIN NİMETLERİNDEN FAYDALANIYORUZ...HEPİMİZ BİR OLALIM.GEREKİRSE CANIMIZI YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYALIM..BUNUN İÇİN TOPLANALIM ARKADAŞLAR YÜCE Hak VE ADALET BU TOPRAKLARDA BİRİLERİNİN ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA İŞLİYORSA,BİZ DE KENDI HAK VE ADALETLERİMİZİ ORTAYA KOYALIM...SATILMIŞ ZİHNİYETTEN KURTULALIM....


Ulu önder M.KEMAL ATATÜRK diyor ki;

"Son günlerde mutlaka Avrupa'dan nasihat almak,bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak,bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi : Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatlari ve planlarıyla yükselsin!" Mustafa Kemal Atatürk




Hüseyin AnıL...

oncevatannn@mynet.com
A
17 yıl
AsıL Terör PKK Mı? Yoksa Türkiye Cumhuriyetini Yöneten Zihniyet Mi!!! Kararı Siz verin...
ÜLKEMİZ HER GEÇEN GÜN YABANCI SERMAYELERİN ELİNE BIRAKILIYOR...!!!

ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BUGÜN TERÖRİZME YATAKLIK EDEN ÜLKELERİN DOLAYLI YÖNDEN ELİNE BIRAKILIYOR...!!!

ÖZGÜR İFADE VE TARAFSIZ HABERCİLİK OLARAK ADLANDIRILAN MEDYA ÖRGÜTLERİMİZ İÇTEN İÇE EMPERYALİST KÖPEKLERİNE SATILIYOR...!!!

TÜRKİYE CUMHURİYETİNE AİT EKONOMİMİZ İÇİN ÖNEMİ OLAN BANKALARIMIZI YABANCILARIN ELİNE BIRAKIYO...!!!

TÜRKİYENİN TELEKOMİNİKASYON İHTİYACINI ELİNDE TUTAN KENDİ KURULUŞUMUZU ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BİRİLERİNE SATIYORUZ...!!!

ÜRETİM FAALİYETLERİMİZE FIRSAT VE IMKAN YARATMAZKEN YABANCI MARKALARIN ÜLKEMİZE GİRİŞİ İÇİN TEŞVİK İMKANI SAĞLIYORUZ...!!!

MİLLİ İRADEYİ VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ İFADE EDEN MECLİSİMİZE KÖPEKLERİ SOKUYORUZ...!!!

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETİNİN TASMASINI TAKTIĞI KUKLA GİBİ OYNATILMAYA FIRSAT VERİYORUZ...!!!

YILLARDIR TEK TEK VATANI MİLLETİ UĞRUNA ÖLEN BİNLERCE ŞEHİTİMİZİ UNUYOR,BİR ANDA 30-40 ŞEHİT VERDİĞİMİZDE HEPİMİZ MİLLİYETÇİ OLUYORUZ...!!!

TERÖR ÖRGÜTÜNE YATAKLIK EDEN İNSANLARI BAŞKENTİMİZDE ÖNEMLİ YERLERDE GÖREVLENDİRİYORUZ...!!!

ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ HİÇE SAYARAK SIRF POLİTİK AÇIDAN DİPLOMATİK ÖNEM TAŞIYOR GEREKÇESİYLE AKILALMAZ KARARLARA İMZA ATIYORUZ...!!!

TÜRKİYE CUMHURIYETININ DIŞ BORCU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR..( çünkü biz hala ülkemizin soyulmasını keyifle seyredıyoruz...)...!!!

ÜLKEMİZDE İŞSİZLİK ARTMIŞ,KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GELİR'İN 3 KAT DÜŞÜĞÜNE TALİM OLUYORUZ...!!! (çünkü paraya doymayan ülkelerin casuslarını etrafımızdan çıkaramıyoruz )...!!!
MERKEZİ İRADEMİZİ AVRUPA BİRLİĞİNİN ELİNE VERMİŞİZ..NE DERLERSE ONU YAPIYORUZ...!!!

BİR KIBRIS SORUNUNA DAHİ ÇÖZÜM YOLU BULAMIYORUZ...!!!

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ASIL KORUYUCULARI OLAN KOMUTANLARIMIZIN SÖZLERİNİ HİÇE SAYIYORUZ...!!!

AVRUPA BİRLİĞİNE GİRELİM DERKEN YAKINDA TÜRK BAYRAGININ OLMADIGI BI ULKEDE YAŞAMA DOĞRU İLERLİYORUZ...!!!

TÜRKİYENİN GAZ VE MADENLERİNİ ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BAŞKA TOPLUMLARA YOK PAHASINA HEDİYE EDİYORUZ...!!!

HATIRLA GÖNÜLLE SİYASI BİLGİSİZLİKLE,POLİTİK APTALLIKLARLA ANLAŞMALAR YAPIP KENDI ALEYHİMİZDE KARARLAR ALIYORUZ...!!!

2004 YILINDA KIŞIYE ÖZEL SIGORTA ADI ALTINDA YABANCI SERMAYELERDEN 100 MILYON DOLAR LIK PARA SOKULMASINA GÖZ YUMUP,BUNU YAPANLARA IZIN VERMEK YERINE HESAP SORMAMIZ GEREKIRKEN 2007 YILINDA 295 MILYON DOLAR OLARAK GERI ODUYORUZ...

ERMENİ HESAPLAŞMALARI SIRASINDA ÜZERİMİZE GELEN ÜLKELERE SİYASI AÇIDAN CEVAPLARINI VEREMIYOR..YAPILAN GİZLİ ANLAŞMALARLA HALKA DUYURMADAN ÖNLERİNDE BOYUN EĞİYOLAR...




BUNLAR BENIM AKLIMA GELEN ARAŞTIRDIĞIM,KENDİ ÖZGÜR İFADELERİMLE ELE ALDIGIM DÜŞÜNCELERDİR...TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAKLARI UZERINDE HER GEÇEN GÜN YAPILAN GİZLİ ANLAŞMALAR ARTIK BİTSİN..ARTIK UYANMA ZAMANI... HERKES KENDI DÜŞÜNCELERİNİ ÖLÇSÜN BİÇSİN,OLANI BİTENİ DÜŞÜNSÜN!!!NEREYE DOĞRU GIDIYORUZ GORSUN ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜN ARTIK BÖLÜNDÜĞÜNÜ GÖRSÜN..Yüce öNDER M.KEMAL ATATÜRK'ün bize EMANET ETTİGİ BU ÜLKEYE SAHİP ÇIKMAK İÇİN KİM NE VEREBİLİR Bİ DÜŞÜNSÜN...BIRAKALIM ARTIK ÖZENTİ OLMAYI!!! ÜLKEMİZİ SATANLARIN KARŞISINA CIKALIM..BİZİM ÜLKEMİZ AMERİKANIN DEĞİL,BİZİM ÜLKEMİZ AVRUPA BİRLİĞİNİN DEĞİL,BİZİM ÜLKEMİZ İNGİLTERENİN DE DEĞİL,BİZİM ÜLKEMİZ ÜÇ BEŞ İT'in,SATILMIŞ KÖPEKLERİN HİÇÇ DEĞİL....BİZ FATİH'İN TORUNLARIYIZ,DÜNYA'ya HAKİM OLABİLEN TEK TOPLULUĞUZ...! BİZ KURTULUŞ SAVAŞINDA ÜLKEMİZİ KURTARMAK UĞRUNA BİNLERCE ŞEHİT VERDİK..BÜTÜN DÜŞMANLARIMIZI ÜLKEMİZDEN DEFETTİK.BİZ BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİK..BİZİM ÜLKEMİZİ BU HALE GETİREN ZİHNİYETLERE LANET OLSUN...ARTIK UYANIN!!! HEPIMIZIN KİMLİĞİNDE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI YAZIYOR...HEPİMİZ BU TOPRAKLARIN NİMETLERİNDEN FAYDALANIYORUZ...HEPİMİZ BİR OLALIM.GEREKİRSE CANIMIZI YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYALIM..BUNUN İÇİN TOPLANALIM ARKADAŞLAR YÜCE Hak VE ADALET BU TOPRAKLARDA BİRİLERİNİN ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA İŞLİYORSA,BİZ DE KENDI HAK VE ADALETLERİMİZİ ORTAYA KOYALIM...SATILMIŞ ZİHNİYETTEN KURTULALIM....


Ulu önder M.KEMAL ATATÜRK diyor ki;

"Son günlerde mutlaka Avrupa'dan nasihat almak,bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak,bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi : Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatlari ve planlarıyla yükselsin!" Mustafa Kemal Atatürk




Hüseyin AnıL...

oncevatannn@mynet.com
A
17 yıl
Hard diski Bölümlendirme..
Merhaba Arkadaşlar Format Atmadan Hard Diskimi 2 ye bölmek istiyorum..Daha Önce c: ve d: olarak ıkı taneydı ancak Format sonrası tek oldu Kaza İle :) Şimdi Format atmadan düzeltmek istiyorum..Yardım edermisiniz..Ayrıca Bu işlemi Yaparken Bilgilerim Kaybolur mu? Şimdiden teşekkur ederım..
A
17 yıl
recovery my Files Hakkında
Yaptıgınız Yardımlar ıcın cok tesekkur ederım...Sorun halledılmıstır..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.