Merhaba, biliyorsunuz bu Astra J ler de triger zinciri değişiminde motor komple iniyor. Moturu araca bağlayan tüm parçalar sökülüp tekrar takilıyor bu motora veya diğer parçalara zarar vermez mi? Bir hata da dikiş tutmama gibi bir şey söz konusu olur mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aksine daha iyi daha sağlam olur. Motor komple inilip herşey düzgünce kontrol edilirse değişmesi gereken parçalar değişirse içiniz çok daha rahat eder. Bu konu da en önemli etken ustanız zaten. Daha önce bu konu da deneyimli olanları dinleyip farklı il de bile olsa orada yaptırmak daha mantıklı olabilir. Örneğin bursa da Kerem Otomotiv bu konu da oldukça bilgilidir gözünüz kapalı verebilirsiniz. Opel konusun da 2CR ankara da keza aynı şekilde.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >