Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
37464
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Astra j lastik ölçüsü ve lastik seçimi
B
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba dostlar.215/50 r17 kullanan astra j aracımın yaz lastiklerini değiştirmem gerek.Üzerinde Turanza er300 var.Çok güzel bir lastik ama aşırı sert ve sesli.Bunun yerine continental csc5 almak istiyorum ama neredeyse tanesi 450tl.Acaba ölçüyü 225/45 r17 yapsam da continental mi alsam yoksa orjinal ölçülerde Falken falan mı alsam.Ya da uygun lastik önerebileceğiniz başka bir şey var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
9 yıl
Yarbay

http://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25 bu sayfadan hesaplayabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Burak Mese
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.