İlk çıktığında alt+tab yapınca ekran kartı kullanımı sıfırlanıyordu oyunun artık sıfırlanmıyor oyunu açık bırakıp pc başından kalkacağınız olursa fast travel yapıp loading ekranında hemen alt+tab yapın birkaç sn sonra kullanımlar sıfırlanıyor.
Valhalla'ya da tıpkı Odyssey de ki gibi bir rehber gelse fena olmaz bence :) PS4/PS5 ana konusunda göremedim. Umarım en kısa zamanda forumdan sağlam AC severler güzel bir rehber eklerler Valhalla'ya. Gerçi Odyssey'e göre içeriği az olur rehberin ama sırf hikayeyi bir daha okumak için bile yapılabilir.
Oyuna 12 saatlik bir oyun sürem vardı. Oyun üstüste 2 kere çöktü, epic üzerinden bir dosya doğrulama yapayım dedim, doğrulamadan sonra bütün save dataları uçmuş. Teşekkürler epic, teşekkürler ubisoft
< Resime gitmek için tıklayın > arkadaşlar 1080p'de oynuyorum.örnek olarak resimdeki gibi kırmızı kare içine aldığım yer çok bulanık gözüküyor. ara ara bazı yerler hep öyle. grafik ayarlarında gölgeler düşük,bulanıklık ve alan derinliği kapalı. geri kalan herşey en yüksek ayarda. bunun bir çözümü var mı?
Benim içim acıdı , en berbat şey , odesseyde başıma gelmişti oyunu bitemedim tekrar başladım heves filan kalmıyor ya, dosya da aktaramıyorsun save olarak sanırım...
Ekran kartlarının keskinlik arttırma teknolojileri bu oyun için olmazsa olmaz amd için sürücü ayarlarından valhallanın profiline girip radeon image sharpening %40 olarak etkinleştirin nvidia içinde var bu özellik adı farklıdır tabi fazla yüksek tutmamak lazım ozaman rahatsız edici bir etkisi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Ocak 2021; 11:0:3 >
O dediğiniz yere şimdi baktım küçük kayıklardada bulanık gözüküyor hata yada hızlı gitme efekti olsun diye böyle yapmışda olabilirler durarken düzeliyor giderken bulanıklaşıyor kendilerine özgü blur efekti var bunların. Bunun dışında uzakların bulanık gözükme mevzusu için ekran kartı keskinlik özelliğini öneririm.
Bana hiç sormadı nereye kaydedeyim diye, oyunu her kapattığımda cloud'a upload yapıyordu.
Hocam oyunda zaten sormuyor nereye kaydedeyim diye, eğer manuel kaydetme yapmadıysan direk auto save'leri cloud'a yükleyip çıkış yapıyor. Seninki biraz kötü olmuş. Ama yine de üzülme, Ubi forumlarında 60 saat save'i uçan adamda vardı. Bundan sonra eğer oyuna tekrar başlarsan mutlaka oyundan çıkmadan ya da aklına geldikçe 3 tane manuel save al. Güncellemeler geliyor hani onlarla save'lerin uçma ihtimali varken bazen save'ler kafalarına göre bozuladabiliyor. Geçmiş olsun.
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
arkadaşlar 1080p'de oynuyorum.örnek olarak resimdeki gibi kırmızı kare içine aldığım yer çok bulanık gözüküyor. ara ara bazı yerler hep öyle. grafik ayarlarında gölgeler düşük,bulanıklık ve alan derinliği kapalı. geri kalan herşey en yüksek ayarda. bunun bir çözümü var mı?
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Özgür
https://www.ubisoft.com/en-us/game/assassins-creed/valhalla/news-updates/5VJh2nOs6Mmyf8k7pfsCsf/title-update-111
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Ocak 2021; 11:0:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @takami59
Bu mesajda bahsedilenler: @C.E.L.L.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Özgür
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @C.E.L.L. @TheNewAtilla
Ya resolution scale artiracaksin (ciddi fps düşürür) ya da ekran kartı ayarlarindan keskinlik açacaksın
Bu mesajda bahsedilenler: @takami59
Bunun dışında uzakların bulanık gözükme mevzusu için ekran kartı keskinlik özelliğini öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Ocak 2021; 11:2:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @takami59
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @TheNewAtilla
Bu mesajda bahsedilenler: @Özgür
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
OverviewDodge / Roll (hold)Alt Sol Alt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 14 Ocak 2021; 12:7:51 >
Bu mesajda bahsedilenler: @ugurss222