Bedelli icin bu sene yatirirsan parayi 2026 da sectigin ayda gidersin (ocak haric her ay var bedelli) 2026da yatirirsan 2027 de gidersin en erken.
E devletten askerligim kismindan yoklama baslatacaksin bedelli askerlik olarak basvur, aile hekimine gitcen ciddi bi hastalik sknti yoksa hastaneye sevk etmezse onaylicak muayeneni sonra odemeyi yapip bekliceksin (bedelli basvurusunda ay secerken gitmek istedigin aylari basa koy, ocak ayinda bedelli celbi yok en sona koyarsin onu) simdi mesela pzt basvurdun hallettin herseyi ocak 2026 da yerler aciklanacak,aciklandiktan sonra 3 kere gidecegin ayi degistirme hakkin var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 4 Nisan 2025; 23:54:9 >
Merhaba arkadaşlar, meslek olarak öğretmenlik yapıyorum ve askerliği bedelli olarak yapmayı düşünüyorum, askerliğimi yaz dönemine denk getirip çalışmaya devam edebilir miyim diye düşündüm, internet üzerinde bir çok bilgi var ama cevap bulamadım bir türlü, 2026 yılının haziran ayına kadar yoklama için zamanım var, yoklamadan sonra ne kadar süre içinde askerlik süreci başlıyor, celp sevk dönemleri bedelli için fark ediyor mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam Donanım Haber’in forum sayfası artık bu konulara cevap alabileceğiniz bir yer değil. Farklı forum sayfalarında bu soruyu sormanızı tavsiye ederim. Donanım Haber eskisi gibi değil artık maalesef. Burada, bu ve bunun gibi konular için artık olumlu bir yanıt alabileceğinizi düşünmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoo456 -- 4 Nisan 2025; 23:14:4 >
Hocam, ben bedelli başvurumu yaptım celp tarihleri seçme/sıralama kısmında ocak celbi de vardı. En üste onu yazdım hatta. Geçtiğimiz senelerde gidenlerin celp sıralama sekmesinin fotoğrafını attıklarını gördüm ve Ocak celbi sıralamada yok bile .
Bende Ocak ayında gidilmiyor diye biliyorum. Fakat sistemin Ocak celbini de sıralamamıza izin vermesi kafamı karıştırıyor. Ocak ayında gitmek istiyorum aslında.
Ocak ayı celp olmadığı için (Şubattan başlıyor) random atıyor hocam onu hiç beklemediğiniz tarihe gelebilir. Ben gittiğim dönemde Ekim 2024 çoğu kişinin ilk tercihiymiş Ekim mesela. Kimisi de benim gibi sistemden celp değiştirmiş. Onu şimdiden ayarlayın gitmek istediğiniz ayı ilk seçenek yapın.
2026da yatirirsan 2027 de gidersin en erken.
E devletten askerligim kismindan yoklama baslatacaksin bedelli askerlik olarak basvur, aile hekimine gitcen ciddi bi hastalik sknti yoksa hastaneye sevk etmezse onaylicak muayeneni sonra odemeyi yapip bekliceksin (bedelli basvurusunda ay secerken gitmek istedigin aylari basa koy, ocak ayinda bedelli celbi yok en sona koyarsin onu)
simdi mesela pzt basvurdun hallettin herseyi ocak 2026 da yerler aciklanacak,aciklandiktan sonra 3 kere gidecegin ayi degistirme hakkin var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 4 Nisan 2025; 23:54:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
_____________________________
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle