Yakında askere gidiyorum ve gözlük kullanıyorum. Ama gözlüksüzde çok sıkıntı olmuyor. Eğer gözlük askeriyede dezavantaj olacaksa hiç götürmemeyi düşünüyorum. Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Gözlüğün avantajları ve dezavantajları nelerdir ? Ve sizce gözlüğü götürmeli miyim götürmemeli miyim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Gözlüğün avantajları ve dezavantajları nelerdir ? Ve sizce gözlüğü götürmeli miyim götürmemeli miyim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >