eeee ben bunu 1 ay önce yazmıştım bana bu kadar giren üye olmamıştı. Demekki KONU BAŞLIĞI çok önemliymiş... İsmi güzel a alıcı vermek gerek demekki..................
Ya makinenin parçalarından biri değiştiğinde ne olacak. GHOST yedekten kurarken yeni donanımı kuramıcak. Yeniden image mi yapmamız gerekecek. GHOST iyi güzelde. bir yere kadar.
Çok uzun zamandır bi çok kişi tarafından bilinen ve uygulanan bi bilgi olsada bilgilendir me için yinede teşekkürler.. Şimdiiii, gelgelelim şu probleme öneride bulunacak olan birileri var mı???
Partition NTFS, HDD Serial ATA, Chipset I865P
Böyle bi donanıma Norton Ghost kullanarak image alıp yükleme yapabilecek olanlar... Buyrun Söz Sizde...
ewet beyler ya ntfs e ghost olmuyormu biri diyor ben kuruyorum ntfs e sonuçta msdos tan da ntfs olunca görmüyorki olurmu olmazmı şimdi benim c: de ntfs image alamadım bi türlü
peki üstadım elimde norton ghostun son sürümü var ve bu sadece win ile çalışıyor yani ms-dos desteği yok bu yüzden sistemimimn yedeğini almıyorum her seferinde sorun veriyor ama eski sürümündede sorunlar yasadım img. hdd olmasına vede dvdye yedek almama rağmen hep aynı bana bu konuda yardımcı olurmusun
evet arkadaslar. size on puanlık uzmanlık sorusu bakalım bana yardımcı olabilecek varmı aranızda. bir işletmemin serveri var ve bu server uzerinde likom ticari programı kullanılıyor ve birden fazla fabrika frimrelay hatla birbirine baglı ve fabrikanın serveri uzerinde ibmserveraid kontroller bulunmakta. bu serverin işleti sistemini tekrarkurmak neredeyse bir olumonun için işletim sistemini yedek almak istiyorum ama server üzerindeki 3 disk raid 5 olarak ayarlandigindan dolayi ghost gibi imaj yedekleme programlari calismiyor. butur sistemlerde işletim sistemini yedeklemek için kullanılan bir programı bilen varsa ve bu programı bana bildirirse cok memnun olacagım.
Merhaba Muratt ben kısa bir süredir Yozgat'ta internet cafe işletiyorum. Böyle bir program aradım ama bulamadım. Ghost programını internette aradım, download edebileceğim versiyonu demo bir versiyon. Programın tam sürümünü Yozgat'ta bulabilmem mümkün gibi gözükmüyor. Bana gönderebilirsen çok memnun olurum. Gönderemesen bile teşekkür ederim.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
konu başlığı etkileyici olmalı
peki bu programı nereden bulacağız çok acele lazım, bir de dvd ye yazsak onunla boot edip açabiliyor muyuz? sorması ayıp bootu da nerden yapıyoruz?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Şimdiiii, gelgelelim şu probleme öneride bulunacak olan birileri var mı???
Partition NTFS, HDD Serial ATA, Chipset I865P
Böyle bi donanıma Norton Ghost kullanarak image alıp yükleme yapabilecek olanlar... Buyrun Söz Sizde...
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Hic sorunsuz kullanıyorum.
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
HDD in SATA olması ve anakart chipsetinin I865 olması ayrı ayrı problemler Ghost kullanmak için...
bir makinada 58 oyun var hepsini tekra yüklemek ölüm olurdu
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle