X

Yüzbaşı
12 Mayıs 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
10 yıl
damage sorunu
Merhabalar

Oyuna daha yeni başladım yaklaşık 10 saat oynadıktan sonra oyun benim için çok sıkıcı bir hal almaya başladı. Şu an Mars görevlerini yapıyorum ve kimseyi melee ya da range öldüremez oldum. Bütün damage modlarını toplayıp max lamama rağmen damagim hala çok düşük kalıyor. Oyunda kullandığım itemlerı henüz değiştiremedim başlangıçta verdiği itemlerı kullanıyorum sorun muhtemelen buradan kaynaklanıyor ama item almak istesem de Platinium gerekiyor. Blueprint alsam gerekli malzemelerden olan Morphics bir türlü bulamıyorum silah da yapamıyorum. Random olarak oynadığım insanlar çok yüksek dps yapıyor. Para vermeden bu oyunu nasıl oynayabilirim birisi bana yardımcı olabilir mi ?

Teşekkürler ...
X
12 yıl
46hx720 Teşir ürün anlama
Merhabalar,

Yeni almış olduğum Sony 46HX720 nin kurulumu için servis geldi. Arkadaşlardan tv nin teşir olup olmadığını anlamak için kullanım sürecini göstermelerini istedim ancak servis elemanları televizyonda böyle bir özellik olmadığını söylediler. Neyse dedim en azından siyah bir resim açıp sorun var mı yok mu test ediyim dedim ancak bu seferde alt sağ ve sol tam birleşim köşelerinde bariz bir ışık sızması vardı. Köşeden içeriye doğru yaklaşık 3-4cm yoğun bir şekilde aydınlanma vardı. Servisteki elemanlar bunun tabi doğal olduğunu söylediler ancak ben içime sinmediği için televizyonu kabul etmedim. İlgili satıcı ile görüştüm ve yarın kapalı kutu başka bir tv göndercikelerini söylediler. Ben gelen bu televizyonun teşir olup olmadığını nasıl anlarım ve sizce sadece köşelerde yoğun olan ışık sızmaları kabul edilebilir mi?

Bu kadar para veripte böyle bir durumla karşılaşınca hem sinirim bozuldu hem de moralim bozuldu.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, yakşamlar ...
X
12 yıl
DENON AVR-1611 + WHARFEDLE CRYSTAL 3 5.1 Set
Arkadaşlar merhaba,

Fazla bir bütçem olmadığı ve konuyada fazla hakim olmadığım için başlıktaki sistem için önerilerinizi almak istiyorum.

DENON AVR-1611 ve
WHARFEDLE CRYSTAL 30.5 , 30.2 , 30.CS 5+1 sistem kurmayı düşünüyorum. Yaklaşık 1700 liraya geliyor sistem.

Öncelikle bu konulara daha hiç bulaşmadığım için çok basit sorularım olucak. Bu anfi bu sisteme yeter mi? Bunu nasıl anlıyoruz, nasıl karar veriyoruz?

Diğer bir sorum komik olucak ama bu hoparlörleri aldığımız zaman anfiye bağlamak için kablo çıkıyor mu? Çıkmıyor ise kablo için bu sisteme yeticek ne kadar bir harcama yapmam gerekir ?

Ayrıca sistemde subwoofer olmadığı için ayrıyetten sub almadan yeterli bir bass ile sistemi kullanabilir miyim?

Sonuç olarak bu ikiliyi bana önerir misiniz? Z-5500 kullanıcısıyım ve bu sete geçişim çok fazla bir fark yaratır mı yani apartmanda oturuyorum nede olsa sesi çok fazla açamıyorum.

Çok fazla soru oldu cevaplayabilirseniz şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar ...
X
12 yıl
facetime iphone da ücretlimi
Merhabalar,
Merak ettigim bir konu var. Baslikta da belirttigim gibi iphone da facetime ucretli mi ucretsiz mi?

Tesekkurler...
X
12 yıl
nox live htpc kasa
Merhabalar,

Türkiyede bu kasayı bulabiliceğim bir yer var mı ?
Ne kadar satan yer varsa 1 aydır hiç biri stok getirtmiyor zamanında durumum uygun olmadığı için alamadım şimdide kasayı bulamıyorum

Lütfen yardım
X
13 yıl
custom ipsw yaratmak
Merhabalar,

ipad ya da iphone da jailbreak yaptıktan sonra bütün uygulamaları, cydia tweak leri falan kurduktan sonra custom ipsw yaratmak mümkün mü? her restore dan sonra tekrar aynı uygulamaları tweak ları kolay yolları olsada yüklemekten, uğraşmaktan bıktım. Cihaz çöktüğü zaman custom olarak yaratmış olduğum ipsw ile restore ederek bütün uygulamar, ios, tweakler falan yüklü olarak gelebilir mi?

Teşekkürler ...
X
13 yıl
akıllı ev için infrared sinyali wifi çevirmek
Herkeze merhaba,

Kafamda bazı ev ile ilgili projeler var youtube da da uygulamalarını gördüm bu konuda sizlerden yardımlarınızı rica edicem.
Evdeki neredeyse bütün uzaktan kumandalı cihazlar infrared kullanıyor tv, klima, medya oynatıcı, perdeler, ışıklar falan.
Bunların hepsini üniversal kumandalar ile kontrol etmek mümkün ama ben bunun yerine bunu günlük kullandığım cihazlar ile yapmak istiyorum. Mesela ipad/ipod ile infrared sinyalleri wifi çevirebilirsem mevcut olan programlar ile bütün bu uzaktan kumandalı cihazları kontrol etmek istiyorum. Global cache isimli firma bu convertar ları üretiyormuş ancak hem çok pahalı olması hem de türkiyede bulması zor olduğu için alternatif çözümler arıyorum. Öneriler ???
X
13 yıl
4.3.1 SHSH kaydı alamıyorum
Merhabalar,

tinyumbrella ile shsh kaydını almaya kalktığım zaman "CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPad 4.3.1 (8G4) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE."
hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim 4.3.2 de jb çıkması zor deniliyor bir kaza yaşamadan shsh kaydını almak istiyorum.

Teşekkürler

Edit: 4.3.2 JB çıkması zor deniliyor yazdım postu attıktan sonra JB çıktı
X
13 yıl
restore dan sonra apple logosunda kilitlenme
Merhabalar,

4.2.1 ipad kullanıcısıyım greenpoison ile cihaza jb yapmıştım, ipaddeki settings den restore etmek istedim ardından cihaz kendini yeniden başlattı apple logosu geldi ve bu aşamada kilitlendi.
Bilgisayara bağlamayı denediğimde hiçbir tepki vermiyor, bilgisayar tanımıyor.
Home+sleep tuşuna 10sn basılı tutsamda birşey değişmiyor, yeniden başlıyor ve yine apple logosunda takılı kalıyor.

Şu anda hiçbir çözüm bulamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
X
13 yıl
Jb den sonra appstore daki uygulama update sorunu
Merhabalar,

Appstore da turkiye ve us olmak uzere iki tane accountum vardi, jb yaparken appstore da us account kalmis, bunu settingsten degistirsem bile jb den once turkiye accountu ile aldigim uygulamali update etmeye kalktigim zaman şifre sorma sırasında sadece us accountum geliyor dolayisiyla tekrardan satin almami istiyor.

Bunu cozmenin bir yolu var mi?

Tesekkurler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.