Arkadaşla cafede buluşmaya gidiyordum. Bisikletle biraz hızlı giderken birden karşıma elemanın biri çıktı. Tam ben yanından geçerken çarpacağımı sanarak durdu ve ben de aynı anda durmuştum. O sırada nereye gittiğimi ve onun benim gittiğim cafeye gittiğini söyledi (Benim de oraya gittiğimi bilmiyordu. Cafenin adını söyledi.). Beraber gidebilir miyiz? Diye sordu. Ben de tamam dedim ben de oraya gidiyorum. Yolda giderken orada biriyle buluşacağını ve bana bir çay ısmarlayacağını söyledi ama benim de arkadaşımla buluşacağımı söyledim. O da arkadaşın da kabul ederse beraber oturalım hem dördümüz arkadaş oluruz dedi. Sonra cafeye vardık. Ben arkadaşa söyledim. O da tamam dedi. Ne içersiniz dedi biz ikimiz de birer çay istedik. Sonra isimleri öğrendik tanıştık falan derken ben bir lavaboya gidip geleyim dedi ve geldiğinde elinde devekuşu yumurtası gibi bir şey vardı. Onu masanın altına koydu. Biz de masanın altına bakıp tam bu ne derken eleman Mercan Dedeye dönüştü ve yumurtanın içinden Çin ejderyası çıktı. İkisi bizi kovalarken garsonun biri siz devam edin ben onu oyalarım dedi ve herkes kaçmaya başladı. Mercan Dede o sırada cafenin para kasasını yan yatırdı ve sihirli sözcükleri söyledi, "kolb+bsc eh eh way". Ardından Çin Ejderyası bizi kovalamaya başladı ve suratıma balgam attı. Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledim. Sonra Mercan Dede Çin ejderyasının sırtına bindi ve uçarak uzaklaştılar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İğrenç saçma komik değil dh repliklerini biliyoruz ama böyle yazılınca ne oluyor yani komik olduğunu falan mı düşünüyorsunuz yoksa replikleri unutturmamak için mi yazıyorsunuz ?
Sonra cafeye vardık. Ben arkadaşa söyledim. O da tamam dedi. Ne içersiniz dedi biz ikimiz de birer çay istedik. Sonra isimleri öğrendik tanıştık falan derken ben bir lavaboya gidip geleyim dedi ve geldiğinde elinde devekuşu yumurtası gibi bir şey vardı.
Onu masanın altına koydu. Biz de masanın altına bakıp tam bu ne derken eleman Mercan Dedeye dönüştü ve yumurtanın içinden Çin ejderyası çıktı.
İkisi bizi kovalarken garsonun biri siz devam edin ben onu oyalarım dedi ve herkes kaçmaya başladı. Mercan Dede o sırada cafenin para kasasını yan yatırdı ve sihirli sözcükleri söyledi, "kolb+bsc eh eh way". Ardından Çin Ejderyası bizi kovalamaya başladı ve suratıma balgam attı. Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledim.
Sonra Mercan Dede Çin ejderyasının sırtına bindi ve uçarak uzaklaştılar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E905B1095 -- 5 Ağustos 2019; 12:37:17 >