Merhaba arkadaşlar, başlıktan da belli olacağı gibi arduino uno r3 ve servo almayı düşünüyorum. şimdilik bir tane servo ile başlayıp ilerde servo sayısını artırmak istiyorum. Bunun için nasıl bir batarya seçimi yapmalıyım? Bir de arduino, servo ve bataryadan başka ihtiyacım olacak bir parça var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
başlıktan da belli olacağı gibi arduino uno r3 ve servo almayı düşünüyorum. şimdilik bir tane servo ile başlayıp ilerde servo sayısını artırmak istiyorum.
Bunun için nasıl bir batarya seçimi yapmalıyım? Bir de arduino, servo ve bataryadan başka ihtiyacım olacak bir parça var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.