Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
597
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arduino Projem İçin Yardım!!
R
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bir arduino projem var Electronics 1 dersi için.Hoca bir alanda dolanan ve gittiği yerlerin krokisini çıkaran bir robot yapmamı istedi.Bu robot bi nevi hem engelden kaçıp hem de elde ettiği haritalama bilgisini bilgisayara yada telefona gönderen bir robot olucak.Benim arduino shieldler konusunda hep bilgim yok.Bana en ufak bir konuda bile olda yardım edebilecek var mıdır?Şimdiden çok teşekkür ederim.



Haritalamayı nasıl yapabilirim?

Elde ettiğim bilgiyi pc ye nasıl gönderebilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Y
7 yıl
Teğmen

haberleşmeyi yani arduino ile pc arasındaki bağlantıyı bluetooth veya wifi üzerinden yapabilirsin, haritalama için ise çok farklı yöntemler var bu dediğin robotların hazırları vardır yapılmış bir proje bulman ve üstüne eklemen senin için çok daha kolay olacaktır kolay gelsin



S
7 yıl
Yüzbaşı

Y
7 yıl
Teğmen

aynen buna benzer biraz daha araştır benzer projeler bulursan daha iyi olur hem fikir edinirsin hemde kim nasıl yapmış araştırmış olursun




Bu mesajda bahsedilenler: @srenkenstein
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.