Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
585
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arduino motor sürme yardım
0
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar benim bir dronem vardı ve kontrol kartı yandi bende bunu arduino kullanarak yapmak istiyorum.
Sensörleri alıcı verici tamam hepsi hazır.
Ancak motor sürmekte sorun yaşıyorum ne yaptiysam bir türlü motorlardan tam güç alamadım.motoru 9v pile direk bağladım oda tam güç vermedi ancak dronenin kendi pilini doğrudan motora başladığım zaman tam güç alıyorum ama araya transistör baglarsam güç düşüyor.
Motor sürücü kartıda aldım ancak kartın verebildiği max akım yeterli gelmiyor sanırım 4 motoruda başladığımda dönmez oluyorlar.

Motor sürücü kartı
https://www.direnc.net/arduino-motor-shield?lang=tr&h=220ad99f&gclid=CjwKCAjwhevaBRApEiwA7aT5333VdrD-GHQ_6M1yYG_T_jPWbXib8OuZdxdaGvVjKG0QoipgTjI1YBoCc4sQAvD_BwE

Motorlar 3.7v-4.2v kaç akım olduğu hakkında bilgim yok

Ne yapmam gerekiyor bana yardım edin lütfen
Şimdiden teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >