Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
5997
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ARDUİNO DERLEME HATASI ACİLLL YARDIM !!!!
O
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ben arduino pro mini (5v 16Mhz ) denetleyicisi ile sonar cihazı yapmaya çalşıyorum.Fakat bu programda kodlamayı yapıp derlemeye çalıştıgım zaman hata alıyorum kütüphaneyi library kısmına attı kod doğru ama bir sıkıntı var ayriyetten snr.c diye bir uzantı mevcut projeyi yapan kişi bunu taslak ile aynı dosyada bulundurmamız gerektiğini söyledi ben aynı klasör içinde bulundurmama rağmen bana bu hatayı veriyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

Taslakla aynı klasör içinde bulundurmamı istediği dosya alttaki resimdeki dosya.
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu dosyada alttaki resimde gördüğünüz gibi taslak dosyası ile aynı klasörde bulunmakta.
< Resime gitmek için tıklayın >

Taslak dosyasıını her açtımızda bu snr eklentisinin programda 2.bir sekme olarak açılması lazım sanırım ama aynı klasörde olmalarına sağman açılmıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >



Bilgili arkadaşlardan acil yardım bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

KOD LİNKLERİ:
https://github.com/meraklimaymun/sonar
5110 Grafik kütüphanesi indirme linki:http://www.rinkydinkelectronics.com/l...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.